Gladpack på håret och andra skumma grejer

 2009-09-28
 14:08:28
Igår så färgade Niklas mina röda slingor blå/lila, I like :D Sov med det, typ gladpack på huvudet och skit. Inte så mys alls.
Och så klämde jag tummen igår också. Jag klämde den i ett eluttag, låter jätte korkat och det var det också. Jag skulle sätta in en sladd i eluttaget och så tryckte jag på typ asmycket (jag är svag) så då greppa jag tag om den lite längre ut (på nåt sätt låter det här perverst på nåt skumt sätt) på den och tryckte som fan. Och till slut så gick den in i eluttaget... Fast med min tumme. Det gjorde ont, mycket ondare än piercingar! Fast jag tycker iofs inte piercingar gör så ont. Jag är bara rädd för nålar :o
Om typ en timme så ska jag åka hem också, blir skönt, få mer födelsedagspengar och lite sånt, typ te, jaaaa. Och det betyder att jag kan skaffa piercing!! :D Ska göra om monroen, kommer nog göra ont eftersom det är ärrvävnad där nu men lite får man tåla :p
Tatueringen kommer nog inte ske på ett tag däremot, har verkligen inte råd med det denna månaden och nästa månad ska jag betala av en jävla massa skulder till folk :( Så det blir nog tatuering i slutet av november kanske. Palla typ. Vill ha nu, som fan.

Torskdag...

 2009-09-24
 10:54:08

Eller nåt. Idag så ska jag åka hem till Niklas för imorgon så ska han och jag fira vår halvårsdag genom att äta på restaurang, käka en massa godis och kolla på film :) Sen så ska jag också färga Niklas hår och så ska han kanske färga mitt hår.
Och sen på lördag så blire filmkväll hemma hos honom :D Jag, Niklas, Robin, Carro, Jesse och Leo blir det antagligen, vi ska kolla på film (ofc), bada badtunna och keka kebab ;D Myyys

Bild på Foki

 2009-09-23
 18:52:00

En bild jag målade på Foki, hade lite tråkigt :D

The only exception

 2009-09-23
 18:27:24

And that was the day I promised
I'd never sing of love
If it does not exist

But darlin,
You are the only exception

Äckligt bra är Paramore's nya låtar :D

Idag så fyllde jag ju 18 dårå, trevligt :D Hade kalaset på söndagen (eftersom jag och Niklas ska gå på restaurang, kolla film och käka godis på fredag och sen på lördag och söndag blire filmkväll me "gänget" xD) så jag har redan fått det mesta av pengarna ;) Men nu när jag är 18 betyder det i princip:
1. Att jag ska skaffa en monroe piercing (igen)
2. Att jag ska skaffa en tatuering
3. Att jag kan bli full utan att någon har nåt att säga till om det xD

Vart en bra dag allt som allt, kladdkaka och min favoritmat till middag ;)

Paramore♥

 2009-09-22
 19:17:58

Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off
Next time you point a finger
I'll point you to the mirror


Paramore's nya skiva Brand new eyes har läckt :o Laddade ner så fort jag fick reda på det (ska köpa den när den kommer ut :3) och har typ knarkat Paramore sen dess. De blir bara grymmare och grymmare. Hayley's röst har utvecklats nåt så enormt! Jag rekommenderar folk att lyssna :D

It's not a T-shirt, it's a L-shirt...

 2009-09-22
 18:12:28


Igår så var jag, Jessica, Niklas, Robin och Leo i Göteborg och shoppa (eller aa, det var bara jag, Jessica och Robin som shoppa :o). Jag köpte 2 tröjor, 1 par leggings, en parfym (som luktar vanilj ♥), en hårspray och en mycket speciell L-shirt (bilden) :D ♥

Anledningen tll varför jag skriver L-shirt istället för T-shirt var för att karaktären på t-shirten kallas L :) Han är en karaktär från animen Death note. Det är en helt grym animeserie, kan tänka mig att folk som inte ens gillar anime kan gilla den. Och om de inte gillar animen så finns det faktiskt 3 live-action filmer baserad på animeserien. Och om folk inte gillar att det är japaner som är med i filmen så håller några på att göra en amerikansk remake av den xD Den första filmen blev populärare än Da vincikoden i Japan :o Rätt awesome tycker jag.
Måste bara skriva också att genren på animen är crime, thriller, drama och psychological (massa engelska, orkar inte omvandla till svenska ;D). Så folk fattar att anime inte är bara en massa pokemon, sailor moon och digimon typ. De kan vara hemskare än film fan :o

Blä

 2009-09-17
 11:30:22
Missade bussen till skolan med 1 minut nyss. Så jag är inte på bra humör alls. Fryser som ett jävla as också. Funderar på om jag inte ska använda den här "lediga" dan infrån skolan och försöka förbättra min skills på att måla med pro markers.

Inget te finns det inte heller. Jag är extremt teberoende, druckit te sen tidernas begynnelse eller nåt. Så när jag inte får mitt te så måste jag dricka oboy. Men nån oboy finns det inte heller. Vilket resulterar till en ännu surare mig. Mjaa, nu ska jag försöka bli varm. Majs.

Seg dag

 2009-09-14
 21:55:12
I förrgår så var jag, Niklas, Robin, Jessica, Leo och Carro på Skene marten (egentligen borde man inte skriva skene marten för vi var inte där speciellt mycket eftersom det inte var nåt folk där).
Vi träffade Måns och en snubbe som hette Simon och så började vi dricka vid en bänk xD På ett mycket mysigt ställe må jag tillägga, inte så många som kunde se en om man inte gick förbi just där. Alla blev jävligt fulla, men som vanligt blev jag fullast -.- Fick lite för mycket vodka. Men om folk bjuder så vafan! :D
De flesta av oss jag var jätte glada och gjorde en hel del knäppa saker medans Måns och Leo mådde lite illa ett bra tag xD Jessica var inte så full så hon var sur mestadels av tiden och vi har märkt att Robin är jätte bög när han är full :o

Men aa, alla tyckte att det var väldigt rolig kväll/natt ^^ Ska lätt göras om snart! :D

Majs

 2009-09-10
 17:45:19
Idag när jag skulle på bussen var mitt skolkort spärrat, det var inte den bästa nyheten på hela dagen. Skolan har fuckat sig så det är fan dem som ska betala 200kr för ett nytt skolkort!

Sen så har jag haft asont i mitt vänstra ben hela dagen, känts som om nåt kramat om det riktigt hårt.
Och så har jag haft ont i halsen också, bland det värsta som finns enligt mig!

Idag ska jag försöka göra färdigt den här bilden:
Kommer bli jobbigt. Mycket detaljer och majs.

villdugöraslut?

 2009-09-09
 21:19:19

jagvetinte
älskardumigintelängre?
jo

Jag är en idiot.

Tattoo update!

 2009-09-09
 14:27:31

Jag har ju tjatat om att jag ska tatuera mig så fort som jag blivit 18 ett tag nu (2 veckor kvar!!) och jag är fortfarande inte helt säker på vad jag ska tatuera (eftersom min ursprungliga ide tänker jag tatuera efter jag tatuerat in nåt mindre).
Men jag hade tänkt att tatuera in fjärilen på bilden (är inte säker på var men), ett halsband som jag och min bästavän köpte varsitt i Varberg för 3 år sen. Inte exakt den eftersom den är så detaljerad men i princip den. Hon gick bort den 21 mars, för 6 månader sen snart och den här känns bara så rätt att tatuera. Något som jag alltid vill ha och aldrig kommer ångra. Den sommaren som hon och jag köpte de här halsbanden var den bästa sommarn i mitt liv och ser inget fel i att föreviga den som ett konstverk på min kropp.

Iallafall, nu när jag förklarat varför just den så har en kompis till mig som ska tatuera sig om en vecka visat den tatueraren den här bilden och han sa att det skulle funka och göra en skiss till den och att det skulle kosta omkring 500-1000kr. Allt jag behöver göra nu är att boka en tid :D Hade tänkt gör allt svartvitt förutom stenarna som jag vill ha i ungefär de färgerna. Kan knappt vänta :D

Paramore<3

 2009-09-09
 14:17:34
It's all about the exposure of the lens I told her
The angles are all wrong now
She's ripping wings off of butterflies


Igår så släpptes Paramore's nya sång "Brick by boring brick" och jag älskar den! Lyssnade på den först igår och kan den redan utantill xD Rekommenderar att folk lyssnar på den, finns på deras myspace ;)

Skolan för idag är slut. Haft 3 lektioner och en klasstid. Naturkunskapslektionerna är verkligen flummiga :o Och det känns verkligen som om läraren kommer gå in i väggen snart. Sen vare ju tänkt att vi skulle snacka om klassfesten på klasstiden men det blev inte av. Men som jag fattade det så skare bli nästnästa fredag hemmas hos Sandra :D

Om en timma så kommer min buss och jag ska nog sätta mig och sjunga och måla så fort jag kan, känner mig kreativ just nu!

Gaahhh

 2009-09-08
 14:25:36
Jag gillar mina rubriker och det gör du också.

Iaf, idag så har det inte vart så mycket skola för min del. Dels för att jag är smått sjuk så jag bestämde mig för att inte gå på dansen och sen på teatern hade jag en tid på ungdomsmottagningen (förnya recept på p-plåster typ). Och sen när det var matte så var den inställd. Kunde lika väl stannat hemma D:

På lördag så ska ju jag och lite mer folk gå till Skene marten hade vi tänkt. Sen så ska vi alla åka hem till Leo (FF OMG!!!). Blir kul. Men dagen innan det så ska det ju vara klassfest. Fast just nu verkar det vara rätt flummigt tycker jag :o Men det löser sig nog.

Imorgon så har jag bildlektion på morgonen och då ska jag nog fråga bildläraren ifall vi kommer ha nån undervisning alls i digital bild. Om det inte blir det så kommer jag nog ha en diskussion med henne.

Mjaja :o

Blogga igen?

 2009-09-06
 18:47:26
Ska försöka med det hade jag tänkt -.- Undrar just hur bra det kommer gå. Speciellt eftersom mitt tangentbord dampar.

MEN jag ska inte klaga för jag har ju fått en ny stationär dator som är jättebra :D Den ska bli min "målardator" eftersom den går så snabbt.

Jag har ju gjort färdigt 2 bilder också ja. En av dem är min header, fast jag har vänt och trixat lite mer med denna. Och den andra ser ut såhär:


Mjaa, denna blev jag inte så nöjd med dårå.
RSS 2.0