Commissions

 2010-12-12
 13:15:38


Tänkte skriva ett inlägg för folk som kanske är intresserade av en grafik gjord av mig. Grafik såsom någon slags bild till din blogg eller websida. Eller om du kanske bara vill ha en bild gjord av mig till dig :) Det finns lite saker du måste veta isåfall:

Kostnad och hur du betalar
Det är inte gratis. För mig att skapa en snygg bild som du blir nöjd med krävs det tid och engagemang från min sida. Priset beror på vad det exakt är jag ska måla. Om du vill ha en animerad bild så blir det antagligen dyrare eftersom det är svårt och tar mycket tid. Men det blir någonstans mellan 100-200kr oftast. Det är något jag säger när du sagt vad du vill ha. Du betalar genom att skicka beloppet till mitt bankkonto.
Cooming soon maybe, funderar på att ta olika sorts commissions som är billigare, mindre bilder som kanske bara skulle kosta 50kr eller något, kommer lägga ut exempel snart :)

Vad är jag bra på?
Jag kan inte måla vadsomhelst. Eller snarare, jag är inte bra på vissa saker. Det bästa är om du kollar igenom mina bilder antingen här på bloggen i kategorin "Drawn by me" eller på min DeviantArt. Om du t.e.x. vill att jag ska måla en bil eller något annat som inte är min grej borde du kolla efter någon annan. Jag målar digitalt, inte traditionellt. Det är om du möjligtvis om du bara vill ha en skiss eller färgpenns bild. Men digitalt är det jag själv anser är att jag är bra på :)

Hur lång tid tar din beställning?

Det beror rätt mycket på vad du vill ha. Och hur mycket fritid jag har för tillfället. Ibland kan det ta en dag och och ibland 2 veckor. Om jag räknar med att jag inte har tid varje dag att arbeta med din bild så kan det ta som högst 2 veckor.
Postat av: ♥ Lizette

Låter som en bra grej, lycka till med din lilla affärsidé! :)

2010-12-12 @ 17:24:32
URL: http://lizette.tk
Postat av: VinterVild

HejÄr imponerad av dina fina bilder och skulle gärna vilja att du gjorde en header till min blogg. Den är lite tråkig just nu. Hör av dig på mail så kan vi ta detaljerna :)olyckla@kth.seMvh

VinterVild

2010-12-14 @ 11:26:23
URL: http://vintervild.bloggagratis.se
Postat av: Annicat

Förstår att man vill börja lågt, men jag tycker att 100-200 kr låter väldigt lite! Men det är väl som du säger, priset beror ju på väldigt mycket så det kanske blir mer tillslut ändå! Lycka till!

2010-12-14 @ 21:58:39
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0