.

 2010-06-16
 18:12:22
Kom på att jag inte skrivit något här på väldigt lång tid, bara postat mina bilder typ. Iofs ser jag ingen direkt anledning till varför omvärlden ska veta ens lite om hur mitt liv ser ut just nu. Fast lite skönt är det ju att bara skriva för sig själv.

Kan väl börja skriva hur min dag sett ut idag än så länge. 6 på morgonen idag vaknade jag och skulle upp för att ta en buss till skene så jag kunde komma till tandläkar tiden jag hade där halv 8. Så aa, dem drog en tand och jag har mått allmänt dåligt pga det. Inte för att det gjort ont men har inte kunnat äta nåt och med en bedövad mun så känner man sig helt enkelt allmänt dålig. Hungrig som fan nu och snart blir det makaroner med köttfärssås, ska bli intressant och se hur det går och äta med en stor glipa mellan tänderna som måste läka!

Om en vecka ska jag tillbaka till tandläkaren (på en betydligt bättre tid) så ska dem sätta gummi grejer i käften på mig. Och en vecka efter det ska jag på nåt sätt ta mig till Borås och vara där 8 PÅ MORGONEN för att sen få en räls i övre käken. Jag kommer definitivt se mongo ut. Hört att det gör ont också och att man inte kan äta så bra de första dagarna, lovelyyy.

MEN med tanke på att jag kommer få raka tänder och antagligen inte lika ont i käkarna efter detta så är det värt det. Plus att när man har en så fin pojkvän som jag har att prata med så känns det mycket bättre :) Synd bara att man ska sakna honom något så enormt, jobbigt ju!
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0