Beslutsångest

 2010-11-05
 18:10:19
Jag har velat ha en Nintendo DSi väldigt länge nu men aldrig haft pengar till det. Men efter jul har jag bestämt mig för att köpa en, frågan är bara vilken?

Den rosa DSin är väldigt söt och jag tycker väldigt mycket om just färgen rosa, den är dessutom billigast av mina altenativ (1500kr) men den är också äldst.

DSi XL i limited edition mario utgåva är väldigt snygg och lite speciell med tanke på att den är limited, höhö. Den kostar i sin tur 2100kr och är näst äldst. Men jag är ganska säker på att den kommer vara borta innan jul och de andra DSi XL fägerna är jag inte förtjust i.

3DS däremot är nyast och dyrast (2500) och kommer ut i mars nån gång. Den verkar ha rätt många intressanta nya funktioner, speciellt 3D grejen såklart. Men jag är inte helt säker på att jag vill betala 2500kr för ett potentiellt anti pirat säkert system. Inte för att man inte hört det innan men ändå. De spelen jag spelar på DS är ganska dyra och jag vill ju inte direkt bara ha råd med ett enda spel.

Problemas ._.
Postat av: Annicat

Jag har varken DS lite eller något annat DS. Har länge velat skaffa ett men det gäller ju som sagt att tänka till lite vilket man vill ha. Vore kul att ha det där röda limited edition;)

2010-11-06 @ 20:29:50
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jag har ett DS Lite och tycker det är överlägset bäst av samtliga DS (inte 3DS såklart för det har jag inte provat) Jag tycker bäst om det för att jag kan spela GameBoy Advance spel på det. Annars hade jag tagit en LL och sen väntat på att 3DS gått ner i pris och kommit igång mer på marknaden, fler spel som ens är i 3D och så kan man se vad alla pirater kodar ihop ;DMen jag kommer köpa 3DS precis när det kommer ut. DS är det bästa jag någonsin köpt, det är sjukt kul :DSV: Jo jag var rätt säker på att jag hade frågat men ville dubbel kolla :O! Jag är väldigt intresserad! Vad tar du för en fullbody CG med 2 (till 3) karaktärer?

2010-11-11 @ 11:31:28
URL: http://kiminostyle.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Ps: Anledningen till att jag hade tagit en LL är för att jag tycker det är ballt att den är så stor, hihiihi.

2010-11-11 @ 11:31:59
URL: http://kiminostyle.blogg.se/
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0