Aww

 2010-10-26
 20:35:22Vad skulle jag egentligen inte göra för att få en sånhär? :( kostar ca 10000kr just nu, jag har egentligen lite problem med att rita helt i datorn pga min nuvarande ritplatta (this one: , gammal wacom Bamboo).

För när jag ritar traditionellt så har jag normalt sett svårt att måla raka linjer, typ problem med motoriken eller nåt och eftersom jag målar på plattan och inte på skärmen där jag kollar blir det ännu svårare att göra det vilket ofta resulterar i crap. Brukar därför avstå från att rita detaljer i datorn då jag är för lat för det D:

Så det är därför jag så otroligt cp gärna vill ha den här Cintiq 12WX, för den har en skärm så jag kan måla på det jag kollar på, som att måla traditionellt! Plus att den kan användas trådlöst vilket också är ett stort plus!

Finns det inget stipendium eller något så man kan få råd med denna innan man dör?
Postat av: Annicat

Jag har en likadan platta som du har, och jag kan säga det att det inte bara är du som har svårt att rita linjer;) Jag använder bara min för färgläggning. Men jag tror inte att det finns många som kan. En tjej som målar mycket i photoshop tipsade mig på sin blogg och sa att hon ritar alla konturer i adobe illustrator. Hon förklarade inte direkt hur man skulle göra och jag har typ inte använd illustrator. Men tydligen är det det man ska använda om man vill ha fina linjer.

2010-10-26 @ 23:23:27
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Postat av: Liza

10 000??!!!?

2010-11-13 @ 22:32:15
URL: http://liiitza.wordpress.com
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0