Jag måste vara lite retarded.

 2011-04-19
 15:57:22
Blir sååå sugen på dessa färger, helt underbara!

Jag har enorma problem att stanna vid en viss sorts stil och smak när det kommer till mitt hår. Jag har haft allt från blont, brunt, rött, mixat med knasfärger och svart. Och jag blir aldrig riktigt nöjd. Nu är jag rödhårig men det röda försvinner väldigt fort och blir brunt, väldigt synd då jag älskar att vara intensiv redhead. Var extremt retarded av mig att färga det permanent rött när jag hade blont då jag skaffa blont för att jag ville färga det hur jag ville?! Ganska arg på mig själv atm.

Så nu när jag insett att det röda inte är till för att stanna så börjar jag känna för att bli blond igen, eller inte riktigt super blond, bara så jag kan färga det med semi permanent i alla möjliga sorters knasiga färger. Men mitt hår är slitet. Inte konstigt med tanke på att jag blekte det innan typ 10ggr. Ska väl vara glad att jag inte tappade något hår med tanke på hur känsliga vissa verkar vara mot blekning.

Men jag står verkligen inte ut att ha typ mörkt år, gillar när det är mycket ljusare och intensivare. Så funderar på avfärgning för folk säger att det ska vara mycket bättre än blekning. Men jag har inte riktigt fattat skillnaden, verkar ju vara i princip samma sak som blekning? Vet inte hur jag ska göra, mitt tålamod är ju så kort :c
Postat av: Annica

Fattar inte heller grejen med avfärgning. Hur fungerar det till skillnad från blekning liksom? Som sagt, aldrig fattat.

Jag är också alltid så velig med mitt hår. Har haft många frisyrer och många knasiga färgkombinationer. Nu är mitt hår bara långt och mörkt. Dessvärre har jag börjat tappa massvis med hår och även fått lite mjäll. Inte så kul med mörkt hår när man har mjäll, men jag vill så gärna ha svart hår! Nåja, först måste jag klippa mig så färgningen får vänta:)

2011-04-19 @ 21:29:38
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Postat av: Mikuru

Jag har bara haft mörka färger då jag inte har så ljus hy.. jag vill jättegärna ha intensiva färger, så som blått och grönt (mina favvofärger) men jag tror inte det skulle passa min hudfärg. Så jävla synd.

2011-04-22 @ 19:44:47
URL: http://mikuru.blogg.se/
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0