Soulmates.

 2011-07-27
 22:34:24
Fick frågan för ett tag sen, eller snarare att en diskussion fick mig att fråga mig själv det, ifall jag tror på själsfränder, ens andra hälft. Och så splittad jag är som person är jag såklart osäker på mitt svar. Jag är ganska down to earth, eller så är det saker som drar ner mig eller något sts, men mitt huvud är bland molnen ganska ofta.

Jag tycker tanken på att det finns en människa någonstans på jorden som är ens andra hälft är otroligt fint. Så fint som det kan bli. Och om det fanns och ifall man lyckades hitta denna själ så vore jag världens lyckligaste människa. Men jag har svårt att tro på det, vill gärna men det går inte.
Läste på lite om själsfränder och hittade på wiki;

"Aristophanes presented a story about soulmates in The Symposium by Plato. It states that humans originally consisted of four arms, four legs, and a single head made of two faces, but Zeus feared their power and split them all in half, condemning them to spend their lives searching for the other half to complete them."

och; 

"According to Theosophy, whose claims were modified by Edgar Cayce, God created androgynous souls—equally male and female. Later theories postulate that the souls split into separate genders, perhaps because they incurred karma while playing around on the Earth, or "separation from God." Over a number of reincarnations, each half seeks the other. When all karmic debt is purged, the two will fuse back together and return to the ultimate."

Nu är ju inte jag kristen eller något, ännu en sak som jag inte är helt säker på vart jag står. Men tanken på att det finns en hälft av en själv och att det kan ta flera reinkarnationer för att man ska hitta denna person är väldigt vacker :c 

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg, tyckte mest att det är fint :c
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0