Harvest Moon DS Cute in my ♥

 2011-03-03
 08:38:49

         

Började spela detta för ganska längesen för första gången men jag fattade inte grejen för jag hade spelat någon ur serien. Man fick inte heller någon tutorial i början men jag fattade ju med en gång att det är meningen att man ska odla alla möjliga sorters grönsaker och liknande, ha djur, gifta sig och få ett barn.

Så jag kollade lite efter guider på internet så jag skulle veta hur man kommer igång och nu är jag fast. Nördat sönder i 3 dagar nu och det är så roligt :3 Det finns så mycket att göra i spelet och vissa grejer tar väldigt lång tid, det är lite som ett evighets spel (< the best kind of games imo).

                                                            < Skye

Just nu har jag upgraderat mitt hus 2 ggr, fått köket och lite såntdär. Försöker flirta lite med Skye som är den snyggaste killen man kan få i spelet (imo agian) en tjuv! Han har inte ens fått ett lila hjärta än för jag kan inte laga finest curry xD

                 

En sak jag märkte igår däremot var att jag inte kan "flirta" med typ 4st killar från Mineral Town för man måste ansluta sitt DS med sitt GBA spel Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Vilket gjorde mig lite ledsen för jag har ingen Gameboy Advance konsol och inte heller spelet. Lite ovärt att köpa bara för att låsa upp 4 karaktärer liksom.  

Postat av: Annicat

Alla som spelat Harvest moon (oavsett version) säger att det är jätteroligt! Jag är jättenyfiken! Måste skaffa!:D

2011-03-04 @ 00:38:33
URL: http://mangaandart.blogg.se/
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0