Extrem nörd varning

 2011-03-05
 15:11:06
Jag blir lite småtokig på hela den här Pokemon Grey versionen, det mest logiska vore om de gjorde en tredje version då de gjort det till alla andra spelen. Hittade denna på Nintendo3dsblog.com för ett tag sen.

Han säger att han aldrig sagt att det inte kommer bli en tredje version. 

Dessutom så finns det många likheter mellan Reshiram, Zekrom och en till drak pokémon som heter Kyurem. Alla 3 är drakar, de är nästan lika stora och deras namn är också ganska lika, Reshiram, Zekrom, Kyurem.

Reshiram är eld och står för yang, Zekrom elektricitet och står för yin. Kyurem är is och står för wuji (frånvaron av yin och yang, iallafall så spekuleras det, de tre brukar kallas för Tao trion).
Alla 3 är legendariska och det finns myter om dem, Kyurem's är att "...Kyurem is the corpse of the original Dragon Pokémon after it had split into Reshiram and Zekrom".

Kyurem skulle ganska garanterat vara "Greys" maskot.
Jag tror inte jag skulle kunna bli mycket mer Pokénörd nu xD Jag kommer vänta och se ifall den kommer (känns ganska troligt nu) så jag inte behöver välja mellan White och Black :3
Postat av: marina

sv: varsågod .) det tror jag :)

2011-03-05 @ 16:17:48
URL: http://marinapalme.blogg.se/
Postat av: Beckie

Köp både Black och White annars. xD Har ju fått hem white nu och det är underbart __ Kan inte sluta spela <3 Black ska jag också köpa, men det får bli lite senare.

Hoppas att en tredje version kommer då =3 Men man har ju inte hört så mycket om det bara =/ Men det vore nice om det kom såklart x3

2011-03-10 @ 20:33:31
URL: http://beckieshideout.blogg.se/
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0