.

 2011-11-13
 18:53:56
Jag vill gärna tro ibland att min blogg är en liten hemlig plats där jag kan skriva saker som jag inte vill skriva på tex facebook och sånt. Att det jag skriver syns men bara för folk som jag vågar visa det för. Givetvis är inte fallet så, vemsom kan läsa det jag skriver här. Men jag tycker det funkar bättre att skriva av sig här än i en dagbok gömd någonstans.

Och vad är det som stör mig idag? Vet inte riktigt faktiskt. En orolig känsla i magen har börjat växa. En känsla som säger att alla runtom mig ljuger och att jag borde ge upp hoppet om dem. Den bara dök upp på kvällen, det är då såna känslor brukar visa sig. Varför vet jag inte. 
Jag har väl mina anledningar att känna så antar jag, jag har blivit sviken och lurad mycket det senaste. Känt mig så dum och naiv, det kanske jag är. Men jag har alltid vart sån att jag inte vill gå miste om saker eller människor, så jag reser mig och försöker igen. Bara för att snubbla.

Det kanske är dags för mig att sluta försöka, för ett tag iallafall.
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0