.

 2011-10-25
 20:25:54
Jag är så jävla hyper just nu. Wanna know why? För jag har kanske hittat mitt kall inom arbete.
Jag har varit flummig på just vad jag ska bli i framtiden, vad som passar mig och vad som hade gjort mig lycklig. Och jag vill egentligen inte förstora det här så att jag kanske blir mega besviken senare men jag kanske har hittat något som är nästintill perfekt för mig.

Kollade runt lite på studera.nu som jag brukar då och då. Fram till idag så har jag kollat på utbildningar som finns i Göteborgs universitet, men breddade mina vyer lite idag. Klickade fram i "Konst, bild och grafik". Vad hittar jag då? Något som hette "Dataspelsutveckling - grafik, 3D (3 år, 180 hp)". Blev nyfiken och ville veta mer om programmet.

Stog såhär: "Siktar du på en karriär i en internationell och nationellt växande bransch? Har du talang för teckning, målning, 3D och animation? Då kan programmet Dataspelsutveckling – grafik vara något för dig."

Just det här med ifall jag har talang för teckning och målning vet jag inte, men jag är väl bättre än de flesta på den punkten vill jag tro. Och det här med 3D och animering är saker jag försökt lära mig själv men som helt enkelt varit för svårt att lära sig på egen hand.
Skolan ligger i Skövde och det går att bo i Göteborg och plugga i SKövde, det kollade jag upp snabbt som bara den.
Tänk om jag i framtiden kommer att designa karaktärer och miljöer för spel? :D Shit alltså.
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0