Pokemon Black & White 2

 2012-02-26
 15:12:32


Är super excited över detta. Om jag ska tro på det Serebii.net skrivit så är det här dessa de tredje versionerna av Black & White, det alla trodde skulle heta Gray/Grey (so did I).
Jag är lite nyfiken på om de är tredje versioner eller inte. Det verkar ju så men den där tvåan är otippad, det följer inte riktigt mönstret. Dessutom att splitta den tredje versionen så det blev två stycken? Ännu mer konstigt.

Som folk trodde så skulle den tredje versionen ha Kyurem som maskot men det visar sig att det blir Kyurem i två former, Black Kyurem och White Kyurem. Dubbelt så awesome I say. Tiny edit; är faktiskt två nya pokémon och inte Kyurem.
Spelet kommer till DS och släpps i Japan i Juni.

EDIT; Verkar inte alls vara tredje version, tyckte väl det såg knas ut. Utan det är uppföljare till Black och White. Undrar ifall det nånsin kommer en tredje version ;___; Vill ju fan inte lägga typ 800kr på White och White 2 om det kommer Gray och Gray 2. Dock tror jag inte det kommer en tredje version till dessa men vore ju jävligt tråkigt om det skulle göra det. Inte direkt som att dem berättar det för en.

Makers of ze pokégames, you made a fan disappointed ;c

EDIT2; vet faktiskt inte vad jag ska tro, folk verkar inte ha koll på sina källor!
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0