Too cool

 2012-01-30
 12:06:35


Satte mig ner och teckna igår, gör det så lite numera. Blir mer och mer semirealistiskt och mindre manga nowadays, lite ledsamt men man har ju perioder.

That awkward moment when...

 2012-01-29
 12:05:22
You're so down that you decide to do something important but extremely boring. Cleaning your room.

!

 2012-01-20
 18:40:52
Igår lyckades jag skaffa mig en tatueringstid, 27e mars är datumet ^^ Det är då jag har pengar och så har den tatueringsstudion lång väntelista typ xD Kände mig hur pepp som helst efter samtalet, nu är det ju igång :D

Skriva lite random om mitt liv

 2012-01-17
 11:02:06
Just nu sitter jag i skolan, väntar på att syster ska komma hit (suttit här ensam i en timme nu, ska sitta ensam i typ 2 timmar till).
Har bild och foto lektion idag, blä. Inte för att ämnena i sig är tråkiga men allt jag gillar lyckas skolan göra tråkigt ^^'

Om det inte vore för att jag har choklad nu så vore jag antagligen väldigt sur. Men nu har jag det så allt är ganska okej ändå! Jag kommer bli en lycklig rund boll en dag.

So beautiful<3

 2012-01-13
 13:32:31

>___<

 2012-01-11
 18:19:57
Är allergisk mot;
Pälsdjur (inte mycket längre dock, förutom hästar!)
Pollen (mest hö, björk och gräspollen)
Kvalster (inte heller så mycket längre men)
Nötter (dör av paranötter typ)
Nickel

Och det nyaste tillskottet, äpplen. Skulle ta mig mitt årliga äpple och hela munnen börjar klia och läpparna känns helskumma just nu. Allergier kommer bli min död.

EDIT: Så har man ju dessutom astma och min medicin börjar ta slut ><

2mm nu

 2012-01-09
 22:13:49


Seg är jag! Frågan är hur stor töjning jag vill ha, inte kommit på det än. Vet bara vad jag inte vill ha och det är över 1cm :)

Nämen vad äro detta

 2012-01-09
 21:09:37

(Bild tagen med min 3DS)

Inte en till tatueringsidé? Joodå, för när man är pank och tycker snygga tatueringar är så himla attraktivt så kan inte huvudet få nog av idéerna. Vet inte ifall andra ser vad detta ska föreställa, men det började som en drömfångare och blev något annat. Det som är inuti månen är en fisk, vilken sorts vet jag inte. I spetsliknande mönster, för spets är assnyggt.

Madokami~

 2012-01-03
 16:23:10
Beställde ju en Nendroid Petite Puella Magi Madoka Magica gasha i augusti förra året och de ska släppas nu i januari. Så googlade lite på detta set och hittade denna bild;Den hemliga karaktären i detta set har avslöjats och det är Madoka i Madokami version (hon längst bak med ryggen vänd)! Beställde bara en blind box grej och det hade ju vart hur coolt somhelst om jag lyckades få Madokami, hon är ju så fiin<3

Some Pokémons make me sad

 2012-01-03
 12:27:11
*Nörd varning igen*

Jag brukar vara inne på en del olika Pokémon hemsidor där man kan byta med folk och sånt, jag försöker byta till mig några få shinies som jag älskar. Men det har blivit så himla vanligt att folk hackar eller klonar fram pokemon ;c Få fram en normalt sett nästintill omöjlig pokemon mycket enklare än det är meningen. Tycker det är jättetråkigt.
Det går att ta reda på ifall en pokemon är hackad/klonad men när man kan göra det är bytet redan gjort och det är försent ;C

Sen finns det en annan metod, RNG-metoden. RNG = Random number generator, en metod som kommit fram på senare tid, tror det uppstod när Diamond/Pearl/Platinum grejen kom ut. Man kan generera fram en pokemon som är helt flawless (med perfekta stats och sådant) och då också ifall den är shiny eller inte. 
Pokemonen som tas fram på detta sätt är egentligen lika "äkta" som de du stöter på i gräset och så. Bara det att en sådan är i princip omöjlig att hitta utan att RNGa. En RNGad pokemon kan man inte se ifall man har, såvida man inte tycker statsen ser lite för bra ut. 

Går ju inte att lita på folk som man byter med heller och många har hackade/klonade/RNGade pokemon utan att veta om det. 
Vet inte varför jag klagar om detta här, tycker bara det är så synd liksom. Förstör en stor del av charmen med spelen, blärk!
RSS 2.0