Some Pokémons make me sad

 2012-01-03
 12:27:11
*Nörd varning igen*

Jag brukar vara inne på en del olika Pokémon hemsidor där man kan byta med folk och sånt, jag försöker byta till mig några få shinies som jag älskar. Men det har blivit så himla vanligt att folk hackar eller klonar fram pokemon ;c Få fram en normalt sett nästintill omöjlig pokemon mycket enklare än det är meningen. Tycker det är jättetråkigt.
Det går att ta reda på ifall en pokemon är hackad/klonad men när man kan göra det är bytet redan gjort och det är försent ;C

Sen finns det en annan metod, RNG-metoden. RNG = Random number generator, en metod som kommit fram på senare tid, tror det uppstod när Diamond/Pearl/Platinum grejen kom ut. Man kan generera fram en pokemon som är helt flawless (med perfekta stats och sådant) och då också ifall den är shiny eller inte. 
Pokemonen som tas fram på detta sätt är egentligen lika "äkta" som de du stöter på i gräset och så. Bara det att en sådan är i princip omöjlig att hitta utan att RNGa. En RNGad pokemon kan man inte se ifall man har, såvida man inte tycker statsen ser lite för bra ut. 

Går ju inte att lita på folk som man byter med heller och många har hackade/klonade/RNGade pokemon utan att veta om det. 
Vet inte varför jag klagar om detta här, tycker bara det är så synd liksom. Förstör en stor del av charmen med spelen, blärk!
Postat av: C4

RNG-metoden för shinies och IVs har funnits sedan Pokémon Emerald, dock mycket, mycket svårare att hantera.

Jag har för övrigt ett par breedade Pokémon med nästan perfekta stats, de är absolut inte RNG-ade. :3Btw, vet du hur extremt bra du är på att rita? Jo, det gör du nog. Men iaf. Jag ser seriöst upp till dig.

2012-01-03 @ 16:18:23
URL: http://seefour.blogg.se/
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0