Sjukt glad

 2012-03-28
 16:39:47


Svårt att sitta helt rakt och så men w/e. Den är inte skev, det kan jag garantera!
Anywho är jag superglad och supernöjd, vill ha massa mer! Han som tatuerade var väldigt trevligt och glad också, kommer vilja tatuera mig där igen helt klart ^^

My goodness!

 2012-03-26
 19:09:22
Det är 15 timmar kvar tills jag skaffar min första tatuering, I'm so excited 8D Kommer vara så nervös imorgon, ska fan käka 2 cheeseburgare innan proceduren börjar!

Fin dag, vad gör jag då?

 2012-03-24
 16:14:03


Jag fotar lite med pappas gamla kamera, en Kodak Retinette Ib ^^ Gammal sak men som tar fina bilder, riktigt robust är den!
Laddade även ur min Holga kamera inne på våran asmörka toa, så jag kan framkalla bilderna så snart som plånboken tillåter!

Klad är jak

 2012-03-22
 15:09:31
Pratade med tatueraren om priset och lite sånt, är ju bara 5 dagar kvar! :D Han sa mellan 1500-2000, ungefär som jag tänkte mig, awesome!
Kommer vara så sjukt jävla nervös :O

Jag blir så sjukt jävla förbannad.

 2012-03-15
 15:32:24


Den här bilden hittade jag på facebook idag. Det första jag tänkte var väl "shit, en tjej som har hår på magen!". Min andra var väl "fan va modigt, det där hade jag aldrig vågat visa". För det hade jag inte, om jag hade haft en raggarsträng hade jag rakat bort den jämt, mest för jag hade varit så rädd för vad folk hade tyckt om det.

Hon hade lagt upp den i den nu kände gruppen "Ta håret tillbaka!". En grupp som stödjer kvinnan i publiken  som visade sitt armhår i melodifestivalen. Hon har fått en massa skit för att hon inte rakar sig under armhålan, för det är äckligt att inte göra det som tjej.

Så jag började läsa kommentarerna, jag hade inget för mig idag och tänkte att jag likaväl kunde se vad för idioti folk slänger ur sig, underhållande ibland när man inte har bättre för sig. Och det är konstigt att jag jämt blir förvånad över hur dumma och trångsynta människor är, man tycker att man borde bli van någon gång.

Personligen, gillar jag inte hår på kroppen, inte sånadär mörka tjocka håstrån. Tycker det känns äckligt mot huden och jag är medveten om svett och sånt som fastnar där. Jag gillar det inte på mig själv, inte på tjejer och inte på killar. Så jag påstår inte att bilden på hennes raggarsträng är vacker eller något, för det tycker jag inte. Men jag tycker inte den är äcklig heller och den får inte mig att få kväljningar eller något. 
Jag bryr mig bara om vad andra gör med sin hårbeväxtning om jag har en romantisk relation med denne. Annars skiter jag fullständigt i det, det är deras kropp och om de vill ha hår, fine.

Men många verkar ha enorma problem med det. För det första så får ju killarna panik eller något, verkar vara sjukt skrämmande att det växer hår på kvinnors kropp, GASP!
Sen så finns det några tjejer som säger att "Men vad i helvete, det där är okvinnligt och äckligt! Raka dig för fan". Dem fattar jag mig inte på, speciellt eftersom de inte tycker det är äckligt med hår på killar men att det är det på tjejer. Så frågar man varför de tycker som de gör. Det enda de kan säga är "för det säger sig självt, vi lever i det samhället och det är fel med hår på tjejer". 

Och det är då jag blir förbannad. För de kan inte tänka längre än sin egna näsa, hur kan man inte fatta att det är samhället som får en att tycka så? Och vem är det som säger att såsom samhället formar saker jämt är rätt och att det ska vara så? På vilket sätt skulle det vara okvinnligt med hår, det är ju för fan naturligt! Visst, män har generellt mer hår än kvinnor men vi har fortfarande hår på samma ställen som dem, bara i mindre mängd.
Den där raggarsträngen har jag sett på många tjejer, hade antagligen sett det oftare om inte de flesta rakar av sin. Jag har ingen sån men jag kan ju se att det hade likaväl kunnat finnas en sån på mig med, det syns liksom.

Är det okvinnligt med bröstvårtor också undrar jag, de är ju lika naturliga som våran kroppsbehåring. Eller är det omanligt med bröstvårtor kanske?
Jag menar, bröstvårtor på tjejer fyller en funktion, därför är det bra att vi har dem. Men på killar fyller de ingen funktion, de finns där ändå och det är ingen som klagar över det. Samhället hade ju likaväl kunnat säga att det är väldigt osexigt och omanligt med nipples på killar, operera bort dem! Visst, en aning jobbigare procedur och så men det är samma princip. Men folk verkar inte fatta alls.

Jag är medveten om att det är samhället får mig att tycka att kroppshår ser äckligt ut, sen tror jag inte det är samhället som får mig att tycka att det känns obehagligt, känns mer som en grej jag fått för mig. Men jag kan ju ha fel, inte så lätt att särskilja på vad samhället tryckt i en och vad man själv faktiskt tycker ibland.
Jag är dessutom fullt medveten om att det som får mig att tycka att skägg kan se bra ut på killar också beror på samhället. Sen tycker jag fortfarande inte om känslan av skägg mot min hud så det funkar inte av den anledningen.

Men det gör mig ritkigt jävla arg, för jag vet att ibland på gympalektionerna så hade jag glömt att raka mina ben. För behåringen på mina ben stör jag mig inte värst mycket på själv, de hårstråna känns inte alltid äckligt och det stör inte mina ögon heller, det var lätt att glömma av att raka benen just. Och man får panik, varför tog jag inte med mig långa byxor istället för shorts? Varför rakade jag mig inte igår?
Samma sak kunde hända om jag glömt raka armhålorna och bara hade linne/t-shirt på mig. Mer sällan dock för där rakar jag mig ofta då jag vet att svett kan fastna där och så.

Men att man ens ska behöva känna så, allt för att jag visste att folk skulle se det och tycka att jag var äcklig. Ingen vill bli sedd som äcklig.
Och det är ju långtifrån äckligt, det är fullkomligt naturligt på både tjejer och killar med hår på benen. Men samhället har sagt att hår på benen som tjej är osexigt, om du någonsin vill ses som sexig i någon killes ögon så måste du raka dig.
Jag stör mig inte på att det ses som osexigt med hår egentligen (inte väldigt iallafall), inte med tanke på att jag inte gillar hår själv. Det jag stör mig på är att det bara är osexigt på tjejer, det är så samhället ser ut nu i stora drag. Och det är fel och jävligt orättvist.

Shit, såhär mycket har jag inte skrivit på länge, blir lätt så när jag är arg. Ville bara ventilera ut detta.

Ny LoL champ~

 2012-03-15
 12:07:19


Lulu heter on tydligen, cute ^^ Hon verkar vara någon form av mage yordle, antagligen support eller något eftersom folk har klagat som fan på att de vill ha en support yordle.
För mig spelar det ingen roll, jag har bara velat ha en ranged tjej yordle som jag kan spela, looks like I got it!

Folk på Riots youtube sida är förövrigt dumma i huvudet. De antar att hon inte är en support fastän de inget sagt om det och dessutom säger dem att hon är lik Tristana. Jag tycker själv inte att de är lika alls, visst, de båda är små och blåa men det är liksom så tjej yordles ser ut.
Denna ser mycket tjejigare ut och har långt fint hår ^__^ Ond verkar hon också, som Veigar. Känns som om de är bekanta med varann på något sätt.

Bild projekt WIP

 2012-03-13
 08:55:55


Bara en liten sneak peek på hur det ser ut änsålänge.

Oooch lite random tjat om min morgon~ Jag försökte klardrömma inatt, kroppen sover och man drömmer men man kan trollera sin dröm och det där. Funkade inge vidare, en fluga i mitt rum bestämde sig för att få damp.
Men jag kände att något höll på att hända, enligt instruktionerna ska man känna en lätt tyngd på sitt bröst och höra konstiga ljud. Det förstnämda kände jag, skumt var det! Ska försöka inatt igen hade jag tänkt.

Sen så kom jag på att det är två veckor kvar tills jag ska tatuera mig, shiiit. Kommer vara så sjukt nervöst. Hade tänkt ringa dem idag och komma med lite mer detaljer och så.

~

 2012-03-12
 18:10:08
Jag vet, dåligt att jag inte postar några teckningar och så men jag håller på med mitt gymnasieprojekt ^__^

Jag är ganska glad känner jag, mitt humör är mycket bättre än vanligt. Kan bero på att jag känner våren, idag var det så varmt och soligt. Bina har vaknat. Luften luktade vår helt enkelt ^^ Kan väl bero en annan sak också men det vågar jag inte yttra mig om~

.

 2012-03-07
 12:21:46
I think life is trying to kill me.

Random LoL talk

 2012-03-04
 13:06:46
Ahh, det är så svårt att spela som Orianna, I can't seem to figure her out.

Jag spelar henne som AP Carry, AP är jag van vid. Men just det här med Carry är svårt, det är ju så team dependable. Som att få blue buff, inte direkt som om någon nånsin hjälper en med det ^^'

Dessutom slukar hon mana, vilket gör att jag gärna vill välja Clarity istället för Flash. Vilket inte är bra men det tar lite för lång tid för min smak innan hon kan klara sig utan den. Flash är inge bra för mig heller för hälften av gångerna jag ska göra den så funkar det inte, väldigt konstigt.

Sen det här med att hon är squishy, det är nästan löjligt hur lätt det är att döda henne. Visst, hennes protect och dissonance hjälper henne en del så man kan rymma, men oftast är hon redan körd. Eftersom jag är Carry borde jag vara mid men hon blir konstant gankad då. För att folk vet hur svag hon är.

Sen hennes range, jag är inte säker på det här men jag tycker att hon måste komma farligt nära för att kunna skjuta iväg sin boll. Med tanke på att hon är så squishy kan jag inte låta henne komma så nära fienden men jag måste ju kunna skada dem. Hon kan gå väldigt långt ifrån sin boll och hennes auto attack når långt men just hennes spell range skulle nog behöva en buff.

Så synd att hon är så svår för jag älskar verkligen att spela med henne och hennes design är awesome. Speciellt hennes röst och det hon säger, lovely. Jag ska kämpa för att bli en asbra Orianna men det kommer ta sig en tid.
RSS 2.0