Random LoL talk

 2012-03-04
 13:06:46
Ahh, det är så svårt att spela som Orianna, I can't seem to figure her out.

Jag spelar henne som AP Carry, AP är jag van vid. Men just det här med Carry är svårt, det är ju så team dependable. Som att få blue buff, inte direkt som om någon nånsin hjälper en med det ^^'

Dessutom slukar hon mana, vilket gör att jag gärna vill välja Clarity istället för Flash. Vilket inte är bra men det tar lite för lång tid för min smak innan hon kan klara sig utan den. Flash är inge bra för mig heller för hälften av gångerna jag ska göra den så funkar det inte, väldigt konstigt.

Sen det här med att hon är squishy, det är nästan löjligt hur lätt det är att döda henne. Visst, hennes protect och dissonance hjälper henne en del så man kan rymma, men oftast är hon redan körd. Eftersom jag är Carry borde jag vara mid men hon blir konstant gankad då. För att folk vet hur svag hon är.

Sen hennes range, jag är inte säker på det här men jag tycker att hon måste komma farligt nära för att kunna skjuta iväg sin boll. Med tanke på att hon är så squishy kan jag inte låta henne komma så nära fienden men jag måste ju kunna skada dem. Hon kan gå väldigt långt ifrån sin boll och hennes auto attack når långt men just hennes spell range skulle nog behöva en buff.

Så synd att hon är så svår för jag älskar verkligen att spela med henne och hennes design är awesome. Speciellt hennes röst och det hon säger, lovely. Jag ska kämpa för att bli en asbra Orianna men det kommer ta sig en tid.
Trackback
RSS 2.0