Long time no writing

 2012-09-30
 12:20:00
Kanske dags att updatera sig.
Vet inte varför jag slutade skriva här helt plötsligt. Blev nog väldigt mycket som hände i mitt IRL liv att jag inte hade tid tror jag.
 
Sen målade jag nästan inget innan heller, vart deprimerad över det. Men det har gått över, jag börjar långsamt bli sugen på att teckna igen.
 
Hur går det med LoL då? Helt random en dag hamnade jag med ett par svenskar i en normal match. Carryn i laget tyckte jag var en bra support och kunde inte tro på att jag var tjej. Kände att jag ville motbevisa honom och sen dess har vi spelat med varann och pratat i Skype då och då.
Spelar inte lika mycket längre dock, i och med att han har 2200 elo så känner jag pressen på att jag ska vara asbra är för jobbig. Blev för serious business så nu vill jag mest försöka bli bättre med andra champs även om det innebär en del dålig match history.
 
Går ju komvux nu, mycket att göra. Ska börja japanska på distans på måndag. Kommer ha massa att göra. Men ville ta upp bloggandet ändå. Kanske blir glesa inlägg men det kommer vara något~
Postat av: Linnéa

:)

2012-09-30 @ 21:20:46
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0