Rant

 2013-08-16
 14:42:30
Så, forumsaktiv som jag är så stötte jag på en tråd som handlade om en tjej som var intreserad i en, enligt henne, dösnygg kille och ville få folks åsikter om ifall de trodde att det verkade som om han var intresserad av henne.

Då var det en person som skrev att hon inte borde slösa tid på honom mer överhuvudtaget och att saker inte skulle gå som hon ville just för att han var snygg. Den personen tyckte att hon skulle börja leta efter "kvalité killar som inte har tjejer som kastar sig över dem" och se om inte det gav bättre resultat.

Och jag fattar inte. Fattar inte alls. Är det mer kvalitet i normalsnygga killar? Nog för att jag fattar att snygga killar en del gånger har en tendens att vara lite full of themselves. Men det är att stryka alla över en kant rätt fett och det finns egentligen inget som säger att en kille som är snygg också behöver vara ett asshole.

Sämsta jävla tipset jag hört, "sluta gå efter killar du finner snygga för de är unreachable" typ. Vadå demotiverande?
Om man nu vill ha en kille som är dösnygg och som passar en rent personlighetmässigt osv, så ska man la gå efter det? Inte nöja sig med något under ens intresse bara för att man kanske inte har en chans på honom/henne?

Jag är iallafall sådan att jag vill ha en, enligt mig, dösnygg, snäll, rolig kille med ungefär samma värderingar som jag. Hög ribba? Tycker iofs inte jag då men HOPP. Får jag inte det så kan jag ju likaväl stanna singel, vad är det för mening annars? Jag letar ju inte efter att ha en pojkvän, jag letar ju trotsallt efter någon jag vill ha (inte för att jag letar speciellt mycket heller men, haha). Lite skillnad. 
Känns ibland som att en del bara tar det dem får ibland. Funkar la det med men tycker det är lite skevt.

Nu har jag skrivit av mig, häh.
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0