Pokémon nördar

 2013-12-17
 14:00:26
Ni som anser er vara 'pokémon nördar' men bara spelat 1-2 av spelen. '
Yuck på er, ni får mig att må illa.
Det är inte logiskt av er att kalla er pokémon nördar/fans om ni bara har erfarenhet av 1-2 generationer av pokémon spel av 6 stycken. Ni har ju bara 16-32% uppfattning av spelserien.
Kalla er hellre 'Pokémon Blå'-nörd eller 'Gen1-nörd' eller något dylikt.

Det är såååå många som börjar skriva till en om man har säger att man har Pokémon som intresse men 80% av det folket har bara spelat Pokémon Röd/Blå/Gul.
Ja, jag fattar, de spelen är awesome/nostalgi. Men det imponerar liksom inte och det låter bara så sjukt fel och säga att du är en pokémon nörd då.
Det är som att jag skulle säga att jag är en The Elder Scrolls-nörd fastän jag bara spelat Oblivion. Det låter sååå fel.

Also, respekt till början av själva pokémon franchisen men alltså de första spelen är inte så bra i jämförelse med de andra. Generation 1 av pokémon är ingenting i jämförelse med de nyare spelen.

Bara något jag velat få ur mig en lång tid, trött på skiten. Bara min åsikt angående sånthärt folk. Förolämpande åsikt? Möjliiiigt~
Postat av: Angel

Haha, det ständiga kriget om "vem som är en riktig nörd". Någon typ av revirbeteende. Det känns som om att ilskan bara kommer från ena sidan, medan den andra inte alls bryr sig eller märkt av någt problem..

Svar: Jag finner bara att folk slänger ur sig ordet väldigt felaktigt och sånt stör jag mig på överlag. Jag kommer själv antagligen aldrig kalla mig själv för Zelda nörd fastän jag älskar 3 av spelen i spelserien, jag kommer nämligen aldrig spela resten för de verkar inte vara av samma sort som jag gillar.Klart de som inte är nördar inte bryr sig/märkt nåt, de brukar inte vara så om sig och kring sig i communityt alls.
Therese Tikkanen

2013-12-25 @ 05:25:03
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0