Punkt

 2013-07-12
 15:38:09
Fuskade ju lite iförrgår/igår med min 30 day drawing challenge, haft en hel del och göra på många olika sätt.
Var i Gekås, passat hundar, fixat med valpar, solat/badat och även gjort slut. Igen, hah.

Börjar se en trend i valet av killar jag gör, en omedveten sådan I guess för det inget jag gillar. Eller så har jag otur, skulle ju inte vara den första gången. För säkerhets skull så ska jag hålla mig undan från 95or ett tag till iallafall, inte för att de överlag är omogna, mest som en säkerhetsmarginal.

Tänkte ju att det skulle gå bra ändå, visst ung och så men han verkade ju mogen för sin ålder. Men ur ett rent förhållande aspekt, oh how wrong I was.

Men jag är lättad, det är skönt när det tar slut tidigt istället för sent så man inte slösar über mycket tid på en enda människa. Dessutom var det rätt mutual, även fast jag var den som tog tag i det, så jag slapp den hemska känslan av att jag är otroligt kräsen/cp osv. Mycket skönare att bli dumpad än att dumpa. I det här faller vare ju jag som dumpa men det var inte bara jag den här gången, typ. Antar att man kan se det så iallafall.

Finns mycket tid kvar på sommaren med, att faktiskt vara social och få sol på huden gör så mycket för mitt humör. Normalt sett hade jag nog gått och dragit på mig mjukiskläder och suttit framför datorn (ja, jag ser ironin i det här atm, haha) men nu så gör jag saker och ser till att ha folk runt mig. Sommaren gör under, borde kanske flytta så man slipper den jobbiga vintern.

Ska iallafall sköta min challenge idag iallafall, måste bara komma på vem min favorit superhjälte egentligen är!
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0