Majs

 2013-06-05
 13:28:47
Sitter på Säffle Trafikskola och skriver. Borde plugga mer teori men öh, det går inge vidare. Fick lite migrän innan och stället gör mig fan deprimerad.

Jag suger verkligen ashårt på att köra bil. Vet att många kanske tänker så men jag är fan riktigt sämst på't. Får motorstopp, kärringstopp, stannar för sent i korsningar, får panik och kör för snabbt och fan vet vad.

Jag är vettskrämd för trafiken. Jag är vettskrämd över mina egna köregenskaper. Vettskrämd för precis allting när jag sitter bakom ratten. Inga erfarenheter hade jag innan heller. Och får rövigt ont i vänstra foten när man ska hålla inne kopplingen hela tin, fick fan kramp i foten alldeles nyligen. Och sen där jävla handbromsen, I hate you handbromsen.

Kommer lätt inte få körkortet under dessa 2 veckor. Men det är okej, jag är ganska bra på att hantera mina failures vid det här taget. Accepterat att jag helt enkelt är kass på ganska många saker men att det är okej. Det är okej att va kass.
 
Jag har ju klarat mig utan körkort i snart 22 år så vad gör några år till liksom. Svårare att få jobb utan men w/e.

Inte okej med folk som tar en för givet däremot. Folk har en himla tendens att göra det. Och det känns extra jobbigt att känna så när man är på ett ställe som får en att känna sig kass konstant, haha. Jag är inte den sortens person som bara låter det va heller, jag måste alltid få den personen att känna sig minst lika obehövd. Snällt? Nope. Men att vara snäll känns ganska överskattat ändå.

Random avskrivning, yeeeeeeeeeeeey.
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0