Sylveon

 2013-05-10
 15:10:00
Eevee's nyaste evolution, Sylveon! Den här lilla krabaten har änsålänge ingen bekräftad typ vilket har fått många att diskutera vilt. Tänkte att jag skulle skriva lite om mina spekulationer då jag har diskuterat det mycket på forum!

Så, det finns totalt 17 types och det finns just nu 7 av dem som eeveelutions (fire, water, grass, ice, psychic, dark, electric). Då återstår 10 typer som Eevee kan utvecklas till; Normal, fighting, poison, ground, flying, bug, rock, ghost, dragon och steel.
Några av dem kan man utesluta direkt då eeveelutions alltid visar visuellt vad för typ de är ganska uppenbart. Inget med Sylveon får den att se varken dragon, steel, rock, ground eller bug. Man kanske kan dra några paralleler men de är så få att det inte hade vart logiskt.
Då har vi kvar normal, fighting, poison, flying och ghost kvar.

Sylveon är den lättaste av alla eeveelutions så ghost hade kanske vart nåt. Dessutom är den ju ganska vit och har lite spooky ögon. Men förutom det finns det inte mycket som säger att det är en ghost direkt.

Poison har inte alltid jätte uppenbara designs, de kan se ut lite hursom ibland. Rosa är en ganska vanlig färg inom poison typerna men det brukar oftast vara lite mörkare färgscheman då.

Fighting har inte heller alltid så uppenbara designs, kolla bara Mienshao tex. Går inte att säga mycket mer om det. Dock så vet jag inte om fighting typer kan movesen swift och/eller trump card som det visat sig att Sylveon kan.

En av de mer populära åsikterna verkar vara att Sylveon är en flying type. Dels pga dess namn då det påminner om ordet "sylph" som är en sorts luft elemental. Men också även pga dess "flygande" rosetter, att den är så lätt och att en bild som föreställer alla eeveelutions visar Sylveon med något som ser ut som en rosa vinge. v

Dock känner jag att om det är en flying type så är designen på den helt wack. Nog för att alla flying types inte har vingar eller fjädrar osv men en pure flying type, som Sylveon hade blivit då eftersom alla eeveelutions är pure, borde ju ha en ganska uppenbar design. Och det är inget som är uppenbart flying på Sylveon.

Det lämnar kvar normal. Det finns de som säger att Eevee inte kan utvecklas till en normal type då den själv är en men det vore väl egentligen mer logiskt att de kan fortsätta sin typ känner jag. Det finns ingen normal type eeveelution.
Rosa är något som normal types brukar förknippas med väldigt mycket (det och brunt), speciellt de i fairy ägg-gruppen. Sylveons namn på japanska är ninfia och betyder "nymf" vilket är en sorts fairy.
Normal types har ganska luddiga designs då normal är en ganska luddig typ i sig, vad är normal ens liksom?
Sen tycker jag att "vingen" i ovanstående bild ser mer ut som ett hjärta. I Eevees ram ser man ett tydligt rött hjärta som får mig att tänka att det fortsätter i den banan fast liksom rosa.
Vissa säger då att om Eevee skulle ha en normal type utveckling så skulle den se ut som en större och slankare Eevee, typ. Inte nog med att det hade sett ganska tråkigt ut men det finns ett problem med det och det är;
Shiny Flareon. Det ser väldigt mycket ut som en större Eevee. Kan tänka mig att GameFreak hade koll på detta och tog en annan approach som fortfarande ser och känns väldigt normal.
Sen så är åtminstone 2 av movesen på videoklippet av Sylveon normal type moves och visar en ganska bred moveset som normal types är "kända" för att ha.
Sen även den här videon;


I slutet ser man Sylveon som gör någon slags kosmisk magi, något som många normal types kan associeras med (Clefairy tex). Man ser även att rosetterna lyser rosa och det påminde mig väldigt mycket om Clefairys också eftersom när de gör metronome och dylikt så lyser deras händer. 
Also, Eevee är en av de få pokemon som kan lära sig Trump Card och Sylveon kan också det enligt en video, det kanske är en hint om att enda sättet att få Sylveon är att utveckla en (minst) level 57 Eevee?
 
tl;dr, Sylveon är bannemig en normal type, tror jag! Nörderiet kan nu läggas ner, höh. Vad tror NI att Sylveon är för type? Motivera gärna! :D
Postat av: Murwelo

Jag har hört en sådan rykte att nintendo är på väg att göra nya typ för pokemon och sylveon sku vara light.

Svar: Ja, det ryktet har man ju hört men det finns ju inget som ryktet baseras på egentligen. Finns en massa fake bilder som folk photoshopat men inget som skaparna av pokémon själva sagt har indikerat på nya typer ^^'
Therese Tikkanen

2013-05-10 @ 17:02:57
Postat av: Murwelo

Nå då så e de bara att vänta.
Jag tror dock att jag har hört ryktet av dig på fb.

Svar: Inte från mig nä, jag har däremot snackat med andra som trott på nya typer på fb men skrivit att jag inte finner det speciellt troligt då det inte finns något som tyder på det :)
Therese Tikkanen

2013-05-14 @ 18:57:40
URL: http://murwellova.sarjakuvablogit.com/
Postat av: Beckie

Jag har hela tiden fått för mig att Sylveon är en ghost-type. Inte för att jag har något att basera det på egentligen; men för att, som du skrev, den har lite spooky eyes och är vit. xD Ghost är i alla fall det första jag kommer att tänka på.
Normal skulle den absolut också kunna vara. Men i mitt tycke känns det lite tråkigt eftersom eevee redan är normal :/

Svar: Tycker det är kul att den får en normal utveckling (om det nu är så)! Då kan man faktiskt ha den i ett lag om man vill ha en normal type eeveelution, Eevee gör ju inte så mycket nytta direkt, haha.
Therese Tikkanen

2013-06-09 @ 22:28:05
URL: http://kiuitori.blogspot.se
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0