Konstiga vanor vissa har på Facebook

 2014-03-19
 11:32:14
Några saker vissa peeps gör på fb som jag inte riktigt fattat;

När folk taggar personer i en post de läst för att de vill att personen i fråga ska läsa/se saken. Du kan ju likaväl bara skicka inlägget i ett PM till människan, vilket hade varit mer passande då det uppenbarligen är en privat konversation mellan två personer.

När folk lägger upp bilder/skriver aslånga inlägg till sin kompis (oftast, kan vara pojkvänner och annat med) i deras logg. Också en såndär grej som du likaväl kan göra i PM, eller är det viktigt att alla på din facebook vet exakt hur mycket du saknar/älskar personen i fråga? Om ni nu är så jävla über close så kan du la lika väl säga/skriva det direkt till människan? I don't get it.

Överhuvudtaget skriva i folks loggar när det finns PM. I vissa fall kan jag se varför, som när folk fyller år och dyl. Men annars känns det mer som en såndär grej folk gör för att bara höras och synas. Det bara skriker A-whore över hela grejen.
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0