Would a guy tell you he loves you just to have sex with you?

 2014-09-08
 16:29:18
This right here asså.

Svaren är rätt scary ändå. Not gonna lie, när jag var yngre och inte visste bättre föll jag för det en gång.
För mig fanns det bara inte i tanken att folk säger sånt bara för att ha sex med en, för varför skulle dem? På vilket sätt skulle det kännas nice, att behöva lura någon för att få sig sex?
Det hade bara fått mig ock känna mig hemsk och äcklig, därav varför jag aldrig sagt något sånt till nån jag velat få i säng.
Om jag vill ha sex med någon så ska de vilja ha sex med mig utan några jävla mind games och trickery. DÅ mår jag bra, DÅ är sex bra.
De flesta killar måste kämpa väsentligt mycket mer för att få ligga än tjejer, det är jag medveten om. Men det rättfärdigar inte att ljuga och luras för det.
Jag tycker väl mest bara att det är sorgligt att det finns såna dudes (finns tjejer också men har inte hört talas om det dock så nåt säger mig att det är sällsynt) och att man som tjej får lära sig att vad killar säger inte nödvändigtvis går att lita på om det finns sex på spel.
Lite info innan du kommenterar angående;

Mina bilder
Alla bilder som ligger under kategorin Drawn by me och Headers for sale är tecknade av mig och det är inte tillåtet att ta dem för eget bruk

Tools of the trade:
Paint tool SAI, Photoshop CS3, .005 Micron Pigma penna

Commissions
detta inlägg hittar du det du behöver veta om du är intresserad av grafik från mig :)

Design
Designen på min blogg är gjord 100% av mig

Skriv en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0