Shiny igen?!

 2011-03-26
 10:19:30
Efter 1 och en halvtimmes spelande på Pokémon SoulSilver (på min 3DS!!) så hittade jag en shiny igen xD Denna gång hittade jag en shiny Hoothoot.
*q* Shiny >
Jag lägger upp bilder på min 3DS idag om inte städandet av mitt rum tar kål på mig!

STILL HAPPY

 2011-03-24
 08:48:24
Idag kanske jag har min 3DS i händerna, det skulle ta mellan 1-2 arbetsdagar och cdon är alltid snabba med deras leveranser. Om jag får den idag så kommer jag ha den innan den officiella europa releasen av 3DSen, låter lite osannolikt iofs. Menmen, får helt enkelt vänta och se :) Så jobbigt bara eftersom jag får SMS-AVI och jag litar inte alltid speciellt mycket på min mobil när det kommer till att ta emot SMS.

Som sagt kanske jag gör en video inlägg och bara typ pratar lite om den, men vet inte för jag är så otroligt blyg när kameror är framme xD
Kommer nog updatera ganska ofta med mina Pokémon bedrifter i SoulSilver, hoppas jag får en shiny igen :D Min favorit Pokémon är en shiny Furret, haft en sån innan och den är så otroligt söt. Ska försöka hitta en shiny Sentret och se ifall jag får tur c:

Mycket roligt inlägg för mina blogg läsare att läsa xD Ska försöka bli lite mer intressant, inte kunnat teckna på ett tag xD

OMFG HAPPY MOOD

 2011-03-23
 15:13:44
Fick ett mail av cdon.com att min 3DS är postad idag!! Trodde inte jag skulle få den såhär tidigt, trodde jag skulle få den på måndag som tidigast, fyfan vad nice :D

Koi dermal smycke?

 2011-03-20
 15:04:45


Hade älskat att ha en liten Koi fisk som dermal smycke, gjorde en ful photoshopning på det. Synd att det inte finns någon sån :c

Sincerely, the unicorns :D

 2011-03-19
 14:16:04
Stamp made by ClefairyKid on dA.

30/4-10 - 15/3-11

 2011-03-16
 22:41:14
All good things come to an end. Vi hade en fin stund ändå.

Jag är 20 i september. När jag va 14/15 blev jag ihop med en kille som varade i 8 månader. Efter det tog slut tog det 1-2 veckor och så hade jag en ny kille. Detta varade i nästan ett år. Sen i princip bara 1 vecka efteråt det förhållandet blev jag ihop med ännu en, detta varade nästan 1 år, inte helt dock. 2 veckor efter det blev jag ihop med han som jag nu fick ha nästan 11 månader ihop med. Så jag har knappt vart singel sen jag var 14/15.

Ganska sick, det är nästan 4 år. Bestämt mig för att vara singel på riktigt denna gång! Däremot så är jag egentligen inte så sugen på att vara singel, kan bli ensamt på helgerna och så. Blächh, depressing blogg inlägg, ska spela Harvest Moon nu ;c

Hatsune Miku - Kagefumi

 2011-03-15
 20:47:39

Finest Curry for Skye

 2011-03-15
 15:57:56


Woho! xD

Min bikini har kommit! :D

 2011-03-15
 12:59:26


Fullkomligt älskar denna bikini och den passar asbra på mig, var lite orolig att den skulle va för stor.
Kommer definitivt beställa från Topshop fler gånger!

Uhh

 2011-03-14
 15:15:00
Har inget att göra i skolan, ska vänta på buss i 2 timmar så satte mig här. Tänkte väl ordbajsa lite i guess.

Det är bara 10 dagar kvar tills 3DSen släpps!! Det är seriöst det mesta jag tänker om på dagarna, längtar tills min Aqua Blue 3DS kommer hem till mig :3 Släpper nog en unboxing video på den här på min blogg. Frågan är ifall man ska prata engelska eller svenska. Med risk för att ingen kommer svara på min fråga, vad tycker ni få som läser min blogg? xD

Min budget går åt till ungefär bara min 3DS, har Pokémon Mystery Dungeon Explorers of Sky och Pokémon SoulSilver till den men hade gärna velat ha Harvest Moon DS Cute och ett 3DS spel. Typ Nintendogs + Cats.

Vi har fått våran slutuppgift i webdesignen och vi ska göra en egen websida med en valfri person. Jag och syster jobbar ihop, vi har svårt att komma på vad våran websida ska handla om. och en blogg har ju jag redan som jag gillar. Kanske nån fan sida eller något.

Juste, min Nintendo DS Lite väska kom ju i fredags, måste posta pic, förvånansvärt liten måste jag säga.

Gahh, vet att jag skrivit det här innan men Audino (på japanska Tabunne) är ju sååå sööt :D Helt klart min favorit i den 5e generation :3 < Kolla bara!

Nae nu har jag ordbajsat färdigt!

DS spel skydd

 2011-03-14
 13:46:53


Måste införskaffas, jag är lite paranoid när det kommer till typ konsoler och dess spel, känner att jag måste ha skydd på allt som går nästan xD Finns på Discshop för bara 39kr!

11/3-11

 2011-03-14
 08:35:25

                                               Bild på när raffinaderiet sprängs

Just nu är det massvis med snack om Japans katastrof, naturligt såklart.
Jag fick höra talas om jordbävningen som kom innan den 11e men trodde inte det var så stor fara då. Sen dess har det blivit hemskt.
Visst, Japan har jordbävningar hela tiden och är förberedda på det. Men minst ett av deras kärnkraftverk har sprängts (kommer inte ihåg ifall det hände med den andra också), jag såg på tv ett olje raffenaderi som också sprängdes. Folk utsätts för farlig strålning och dödssiffran är uppe 1800 och många saknas fortfarande.
Tsunamin kröp 10km upp på land och förstörde tusentals hem.
Jag har verkligen inga pengar att donera, därför känner jag mig ganska meningslös. Vill kunna hjälpa på något sätt.
Men ni som har en 50-100 lapp att ge, donera till Japan! Finns några ställen att donera pengarna i, Red Cross är nog den mest välkända. För oss som inte har pengar går det bara att sprida ordet vidare och be/hoppas att detta går så bra som möjligt för Japan.

Okaeri ska börja sälja Pocky!

 2011-03-13
 20:53:46


Okaeri har bestämt sig för att börja sälja Pocky, that's just awesome :3 Kan knappt vänta X3

Myys

 2011-03-12
 16:50:26


I would like indeed, brukar inte direkt ha på mig korsett liknande saker men denna var fin :D

Nintendo DS Lite Carry Bag

 2011-03-09
 19:38:52
Denna beställde jag också idag, denna väskan är egentligen till för DS Lite generation men 3DSen och Lite har ungefär samma mått, skiljer bara någon milimeter för det mesta. Tyckte den va så söt och sen kan jag bära med mig min 3DS jämt ^^ 
Känner att jag beställer saker jämt, hömm.

Beställt!

 2011-03-09
 15:01:36
Denna fina beställde jag alldeles nyss :3 Hoppas den kommer snaart :o

Harvest Moon fanfiction

 2011-03-08
 22:53:34


The obsession continues, bestämt mig för att göra en fanfictiction (manga serie inspirerat av något typ) av Harvest Moon DS Cute spelet, kommer bli asskoj ^^

Sverige bikini?

 2011-03-06
 16:55:04

Förra året så åkte jag och 6 stycken kompisar till Fredrikshamn i Danmark. det blev lätt det roligaste sommarlovet någonsin. Detta år ska det såklart göras om och denna gång ska vi va där i minst en vecka.

Hade vart roligt att ha en "Sverige bikini" då, the boys like 'em swedish om man säger som så ;) Hittade iallafall denna för 400kr, värt?
Nu har ju inte jag så stora tuttar som hon har då men förhoppningsvis så finns det mindre storlekar osv :)

Akvarell projekt in school

 2011-03-05
 17:31:00
        

Detta är en skiss på en bild jag ska måla i akvarell på min bild lektion, vi har temat romantiken. Blev nöjd med min bild och dess koncept att det vore bäst att scanna in denna innan jag totalt förstör idén med bilden eftersom jag suger på akvarell xD

Extrem nörd varning

 2011-03-05
 15:11:06
Jag blir lite småtokig på hela den här Pokemon Grey versionen, det mest logiska vore om de gjorde en tredje version då de gjort det till alla andra spelen. Hittade denna på Nintendo3dsblog.com för ett tag sen.

Han säger att han aldrig sagt att det inte kommer bli en tredje version. 

Dessutom så finns det många likheter mellan Reshiram, Zekrom och en till drak pokémon som heter Kyurem. Alla 3 är drakar, de är nästan lika stora och deras namn är också ganska lika, Reshiram, Zekrom, Kyurem.

Reshiram är eld och står för yang, Zekrom elektricitet och står för yin. Kyurem är is och står för wuji (frånvaron av yin och yang, iallafall så spekuleras det, de tre brukar kallas för Tao trion).
Alla 3 är legendariska och det finns myter om dem, Kyurem's är att "...Kyurem is the corpse of the original Dragon Pokémon after it had split into Reshiram and Zekrom".

Kyurem skulle ganska garanterat vara "Greys" maskot.
Jag tror inte jag skulle kunna bli mycket mer Pokénörd nu xD Jag kommer vänta och se ifall den kommer (känns ganska troligt nu) så jag inte behöver välja mellan White och Black :3

Löjligt beslutsångest xD

 2011-03-04
 09:25:27
Höhöhö, jag satt och spelade Harvest Moon DS Cute till 3 på natten igår, gick upp idag klockan 6, inte det smartaste kanske.

                                             Kai > < Skye

Anyway, skrev ju innan att jag har siktat in mig på att gifta mig med Skye i spelet men igår så triggades ett event med Kai och jag vettefan asså xD Det va en liten fangirl inom mig som pep Kyyaaaaa! när han kom fram xD
Skye har fått ett lila hjärta nu däremot, för nu kan jag laga curry till honom!

Harvest Moon DS Cute in my ♥

 2011-03-03
 08:38:49

         

Började spela detta för ganska längesen för första gången men jag fattade inte grejen för jag hade spelat någon ur serien. Man fick inte heller någon tutorial i början men jag fattade ju med en gång att det är meningen att man ska odla alla möjliga sorters grönsaker och liknande, ha djur, gifta sig och få ett barn.

Så jag kollade lite efter guider på internet så jag skulle veta hur man kommer igång och nu är jag fast. Nördat sönder i 3 dagar nu och det är så roligt :3 Det finns så mycket att göra i spelet och vissa grejer tar väldigt lång tid, det är lite som ett evighets spel (< the best kind of games imo).

                                                            < Skye

Just nu har jag upgraderat mitt hus 2 ggr, fått köket och lite såntdär. Försöker flirta lite med Skye som är den snyggaste killen man kan få i spelet (imo agian) en tjuv! Han har inte ens fått ett lila hjärta än för jag kan inte laga finest curry xD

                 

En sak jag märkte igår däremot var att jag inte kan "flirta" med typ 4st killar från Mineral Town för man måste ansluta sitt DS med sitt GBA spel Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Vilket gjorde mig lite ledsen för jag har ingen Gameboy Advance konsol och inte heller spelet. Lite ovärt att köpa bara för att låsa upp 4 karaktärer liksom.  

Färdig!

 2011-03-01
 19:49:48


Shit va jobbigt det blev :o nu ska jag spela mera Harvest Moon DS Cute!

WIP Ma gawd

 2011-03-01
 10:09:41

It's hard finishing stuff.
RSS 2.0