:( Full of fail

 2011-10-31
 13:02:11
Dataspelsutvecklings programmet har en lägsta intagningspoäng på ~16. Mitt betygssnitt blir knappt 12 D: Dat means I have to go to Komvux for some time. Det suger ganska hårt, kommer redan ha gått 2 år för mycket på gymnasiet, vill inte slösa mer tid.
Och efter januari ändras ju Komvux, de som söker till högskola med betyg som kompletterats i Komvux hamnar i en specifik grupp där det är hårdare konkurrens.
Att få upp sitt snittbetyg från 12 till 16 kommer bli svårt, men jag vill verkligen det här. Jag ska lyckas, jag måste.

Jellyfish~

 2011-10-30
 22:12:09


Provade lite gojs bara, jag har inte målat något ordentligt på länge. Går igenom ännu en utvecklingsfas inom mitt tecknande, ganska mycket som en tecknar depression fast när jag kommer ur den kommer jag vara bättre än jag var innan xD Still pretty boring but. Gjorde denna medans jag lyssnade på låten nedanför detta inlägg :)

ily Miku<3

 2011-10-29
 21:10:45


Älskar intrumenten och takten i denna låt, underbart :D Miku, min inspiration!

Moar!

 2011-10-28
 21:03:15


Köpte mer i am here! och lite Sakura Hime, nice :D

Min vocaloid spellista!

 2011-10-27
 21:15:44Lyssnar på en hel del vocaloid låtar som de flesta vet, mestadels Miku då men också en del Rin och Gumi med :) Här är iaf hela min vocalista, ca 150 låtar xD And counting!

Mew~ :3

 2011-10-26
 23:39:46


Pokemon quiz, wiee, Mew som nog är min favorit Psychic, svårt att säga for sure för det finns många Psychics jag gillar xD Beskriver nog mig ganska bra, många gånger om inget annat. Fast det där med energisk och det varierar en hel del ;)
Testet: http://www.dragonflycave.com/newpay.aspx?oldlink=1

Argargargarg.

 2011-10-26
 17:52:18
Jag vet inte om jag är lätt irriterad eller något, men fan vad ofta jag stör mig på killar. Känner mig som värsta feministen men har tänkt så ofantligt många gånger i mitt liv att killar bara borde försvinna. Kommer fan utveckla något slags permanent hat mot dem snart.
Tjejer är inte heller alltid så jävla kul, jag tycker det kan vara ganska svårt att umgås med tjejer för jag är inte så tjejig och det är jobbigt med allt prat bakom ens rygg. Men tycker ändå killarna är jobbigare. Såvida jag inte lyckas träffa en androgynaktig kille som inte tänker på sex jämt och har en jävla ryggrad.
Förlåt för denna text som ryker av svart galla och hat, vissa dagar bara är såna.

.

 2011-10-25
 20:25:54
Jag är så jävla hyper just nu. Wanna know why? För jag har kanske hittat mitt kall inom arbete.
Jag har varit flummig på just vad jag ska bli i framtiden, vad som passar mig och vad som hade gjort mig lycklig. Och jag vill egentligen inte förstora det här så att jag kanske blir mega besviken senare men jag kanske har hittat något som är nästintill perfekt för mig.

Kollade runt lite på studera.nu som jag brukar då och då. Fram till idag så har jag kollat på utbildningar som finns i Göteborgs universitet, men breddade mina vyer lite idag. Klickade fram i "Konst, bild och grafik". Vad hittar jag då? Något som hette "Dataspelsutveckling - grafik, 3D (3 år, 180 hp)". Blev nyfiken och ville veta mer om programmet.

Stog såhär: "Siktar du på en karriär i en internationell och nationellt växande bransch? Har du talang för teckning, målning, 3D och animation? Då kan programmet Dataspelsutveckling – grafik vara något för dig."

Just det här med ifall jag har talang för teckning och målning vet jag inte, men jag är väl bättre än de flesta på den punkten vill jag tro. Och det här med 3D och animering är saker jag försökt lära mig själv men som helt enkelt varit för svårt att lära sig på egen hand.
Skolan ligger i Skövde och det går att bo i Göteborg och plugga i SKövde, det kollade jag upp snabbt som bara den.
Tänk om jag i framtiden kommer att designa karaktärer och miljöer för spel? :D Shit alltså.

HECK YEAH!

 2011-10-25
 13:59:16

(Jag squelade som en liten fangirl när jag fick höra om detta ^^')

Den rosa 3DSen kommer till Sverige bundlad den 18e november! Den bundlas med Nintendogs + Cats (vet inte vilken av dem men jag gissar på Golden retrievern). Jag bara MÅSTE köpa denna, även om jag redan äger en Aqua Blue. Även om jag inte lyckas sälja den (vill iofs egentligen inte eftersom den är en ambassadör 3DS, vill ha mina 20 gratis spel :c).
Frågan är hur mycket denna bundlen kommer kosta. På cdon så ligger en den röda på 1700kr, den rosa lär ju vara dyrare och själva spelet kostar för sig 349kr. Hoppas den kommer kosta 2000kr sammanlagt, vore nice.

The decision is made.

 2011-10-23
 17:51:47
Typ iaf. Vart jag ska ha meningen i kanji någonstans när jag tatuerar in den. MEN, så är det ju det här med ryggmärgsbedövning som är problemet. Vet inte riktigit exakt vart i ryggslutet den sätts, jag hoppas tatueraren vet det. Man kan ju sätta i bedövningen mellan konturer och så har jag läst sålänge det inte nuddar tatueringen. Menmen.
Den här positioneringen blir bra för då kommer meningen inte vara ivägen för mina kommande vingar (som kommer göras när jag har råd med det, om typ 10 år säkert xD).

Frågan är, ska man ha det längs med hela ryggen eller bara halva? Om jag skulle ha över hela som på den högra bilden skulle kanjin vara smalare, vet bara inte hur jag ska göra det i PS än xD 

Another sneak peak

 2011-10-23
 11:59:09
Det är väldigt roligt att måla min projektskaraktär ^^

Projekt sneak peak!

 2011-10-22
 14:03:42
Eftersom jag går trean i gymnasiet så har jag det här projektarbetet att jobba på. Jag, min syster och en kompis (vi går i samma klass) har bestämt oss för att vårat projekt ska vara att göra en riktig bok, fast mer av en illustrations bok typ. Vi har varsinn story med samma tema och egna karaktärer, som en bilderbok fast för ungdomar tänkte vi :)

Gjorde framsidan till min story för några dagar sen, bara en liten del av den för jag vill inte visa allt på bloggen, slutresultatet får man se om några månader ^^

Anyway, just för det här projektet hade jag tänkt måla digitalt som vanligt fast med lite andra penslar I SAI än vad jag är van vid :) Pennor med mer textur och sådär, det var ovant men blev ganska nöjd :D

Första mangorna jag köpt~

 2011-10-17
 17:47:22
Fastän jag kollat på anime sen jag var 14 eller något och vart into manga ännu längre än så, så har jag aldrig köpt en manga förrän i onsdags förra veckan. Var på kära scifibokhandeln igen, oh how I love that shop!
Shugo Chara är en anime jag tyckte mycket om för ett tag sen och mangan ska tydligen skilja sig lite från animen så den har jag velat ha länge. 
I am here! köpte jag mest för att jag tyckte den såg fin ut och för att baksidan fick mig intresserad, läste färdigt den igår och tänker definitivt köpa den andra delen också ^^ Skitfint tecknat och supergulligt!

Jag äger en manga sen typ 2 år tillbaka eller något men det var en present :) En collectors edition vol. 1 Death Note manga.

Marina and the Diamonds - Radioactive

 2011-10-16
 17:41:31
"I'm gonna leave you drowning until you reach for my hand." - Vill måla en bild till detta.

WIP

 2011-10-16
 12:19:01
Jag älskar att mixtra med sjöjungfrus och andra mytologiska varelser :) Demonsjöjungfru vetja! Inte färdig meeen

About to snap

 2011-10-08
 20:29:01
Nu är jag fan trött på alla jävla fittmänniskor som bara ljuger, sviker och är allmänt sjuka i huvudet! Hur svårt ska det vara att bara vara sig själv och ha bra intensions egentligen?! 

Nästa jävla idiotjävel som försöker lura mig på ett eller annat sätt kommer ångra sig, grovt.

Sorry för mitt språk men jag är ganska förbannad. Och ja, det behövs noteras i min blogg.

.

 2011-10-08
 16:56:45


Något jag höll på med som jag lutade med xD

Bridge piercing~

 2011-10-07
 16:16:47
Kan inte hjälpa det, av någon anledning så har jag sånt himla sug på att fixa en bridge piercing. Fastän jag vet att det finns stor chans att piercingen stöts ut ur huden och att man får ärr. Dessutom kan jag tänka mig att det kan vara irriterande och ivägen, jag hade velat ha så litet smycke som möjligt där. Många säger också att det hade sett för mycket ut på mig med tanke på min dermal och att det hade förstört mitt "söta" ansikte.

Men det är ju så snyggt! XD

White ink tattoo

 2011-10-03
 19:34:42
Ganska coola grejer ändå, det här med vitt bläck tatueringar. Jag ska tatuera mig i början av november och jag har många idéer i huvudet, saker som betyder för mig ^^ Det finns en liten text i kanji som jag hade velat ha längs med min rygg eller något men tyckte att det hade sett mycket ut om det va i svart.

Så kom jag på att man kan ju tatuera i vitt, vilket inte syns så himla mycket men är svårare för tatueraren att tatuera med. Men det ser ju skitfint ut, speciellt på längre avstånd, ser ut som ärr i mönster :)
Den stora nackdelen med vitt bläck är ju dock att om man solar sig så solar sig tatuering också, vilket kan göra den mindre synlig. Men jag solar mig i princip aldrig. Menmen, får se vad jag känner för ^^


Too true

 2011-10-01
 20:37:48
RSS 2.0