Bladecraft Orianna

 2012-02-29
 19:49:10


De har släppt ett nytt skin till Orianna! Ser asnice ut, mycket bättre än de hon redan har! Diggar håret asmö. Dock vill jag fortfarande ha Orianna som en Speldos Ballerina, it just makes sense.

Köpte Orianna för ett tag sen, hon är väldigt svår att spela som men hon blir mycket enklare när man väl lärt sig smart cast. Men hon är ganska squishy, något jag inte är van vid.
Maybe I'll buy this skin 8D

Update; Köpt, fick 50kr för en liten tjänst :D

Pokemon Black & White 2

 2012-02-26
 15:12:32


Är super excited över detta. Om jag ska tro på det Serebii.net skrivit så är det här dessa de tredje versionerna av Black & White, det alla trodde skulle heta Gray/Grey (so did I).
Jag är lite nyfiken på om de är tredje versioner eller inte. Det verkar ju så men den där tvåan är otippad, det följer inte riktigt mönstret. Dessutom att splitta den tredje versionen så det blev två stycken? Ännu mer konstigt.

Som folk trodde så skulle den tredje versionen ha Kyurem som maskot men det visar sig att det blir Kyurem i två former, Black Kyurem och White Kyurem. Dubbelt så awesome I say. Tiny edit; är faktiskt två nya pokémon och inte Kyurem.
Spelet kommer till DS och släpps i Japan i Juni.

EDIT; Verkar inte alls vara tredje version, tyckte väl det såg knas ut. Utan det är uppföljare till Black och White. Undrar ifall det nånsin kommer en tredje version ;___; Vill ju fan inte lägga typ 800kr på White och White 2 om det kommer Gray och Gray 2. Dock tror jag inte det kommer en tredje version till dessa men vore ju jävligt tråkigt om det skulle göra det. Inte direkt som att dem berättar det för en.

Makers of ze pokégames, you made a fan disappointed ;c

EDIT2; vet faktiskt inte vad jag ska tro, folk verkar inte ha koll på sina källor!

.

 2012-02-23
 22:21:10
Vet inte vad det är. Jag känner mig så ljummen jämt, aldrig riktigt glad.
Kan vara mina p-piller som jag va tvungen att fixa.
Kan vara att skolan går skit.
Kanske att jag är så ensam.

Does having faith make any sense?

3 tjejer målar

 2012-02-20
 17:22:27


Detta var min, Jessicas och Carros resultat av boredom. Totalt random, ser ut som nåt man gjorde som liten. Men jag gillar det, den är mysig!

Funderar igen

 2012-02-19
 18:34:58
Varfööör vill jag ha mer piercingar? xD Man tycker dem jag har borde räcka

Som jag ser ut nu:


Som jag kanske vill se ut:

Twi'lek

 2012-02-19
 13:19:37

Meh

 2012-02-18
 15:28:54
Jag borde verkligen plugga, jag har massor jag måste göra innan lovets slut. Jag måste dessutom försöka tjäna lite pengar genom att gå ut med hundar och sånt.
Men jag vill/orkar inteee D:
Så jag ska nog göra en liten bild till min SWTOR karaktär, inte digitalt för det orkar jag inte.

Kate & Leopold

 2012-02-16
 23:20:13


Best girl movie, ever. 
Jag, syster och Carro kollade på denna nyss. Sett den innan men den är ju så löjligt bra och sätter löjligt höga krav på killar. Krav som jag förväntar mig av alla som uppvaktar mig :D Nämen seriöst, I want a guy like this.
Hugh Jackman<3

:D

 2012-02-14
 17:44:36
(Mjölkpaketet förstör en del)

För er som vart nyfikna på vad jag ska tatuera den 27e mars (inte för att jag tror någon vart det) så illustrerar bilden ovan det bäst. Halsbandet har jag visat innan här på min blogg; http://tikktakk.blogg.se/2009/august/tatoo-ideas.html#comment. Det är inte vilket sorts halsband somhelst för mig.
Visst, vi köpte det för typ 20kr var på nån marknad i Varberg, hon och jag på sommaren. Och det är väl egentligen inget speciellt med det alls. Men för mig är det så mycket mer. Varje gång jag ser halsbandet får det mig att tänka på den roligaste tiden jag hade med henne, det finaste minnet jag har av Lina.

Det minnet stärker mig även om det gör lite ont ibland. Många kan nog tycka att det är lite dumt att tatuera något sånt så synligt och att jag kan nöja mig med minnet och halsbandet liksom. Och jag ska inte förneka det, jag gör ju det dels för att jag tycker det är snyggt, jag tycker tatueringar är sjukt snyggt.

Men jag gör det också för mitt psyke, mitt självförtroende. När jag tillslut bokade tatueringstiden och fick det bestämt att "Nu jävlar kommer det hända!", så började jag fan smålipa (en glad sorts lip). Jag var helt oförberedd på det själv, jag hade ingen aning om att jag skulle reagera på det sättet. Jag gråter väldigt sällan. Men det här betyder så mycket för mig, mer än vad jag själv ens är fullt medveten om.
Ojsan, där fick ni historian bakom min soon to be tatuering också, lika bra det kanske!

I löööv~

 2012-02-14
 17:20:05


Obeskrivligt mycket awesomeness!

Sälja min ritplatta

 2012-02-14
 14:15:19
En sådan på bilden äger jag (Wacom Bamboo One A6) och den var min trogne ritpartner under en lång tid. Men så fick jag ju den där tablet datorn så nu ligger den här och bara samlar damm i princip. Egentligen vore det bra för mig att behålla den ifall datorn helt plötsligt skulle gå sönder men ah. Jag behöver pengar xD

Den här produkten produceras inte längre som jag fattat det. Jag har använt min ganska flitigt men den är inga fel med den whatsoever! Tänkte sälja den för 300-400kr och då betalar jag frakten och så. Kanske fixar tradera grej till den om jag orkar höh.

Men om någon känner sig manad så säg till!

WIP 2

 2012-02-13
 19:47:54


Börjar få grepp om bilden ^__^ Är fortfarande lite osäker på färgschemat på henne men det går att lösa snabbt!

Balen..

 2012-02-13
 14:46:51
Suck, varje gång jag tänker på den för jag en klump i magen. Vi fick ju tillslut välja vem man ville gå med sålänge personen gick i samma skola och i samma årskurs. Så jag fick som jag ville. Tänkte faktiskt fråga honom även om det hade gjort mig till en nolla.

Det var planen iaf. Men alla blev ju som crazy efter dessa nyheter och roffade åt sig den önskvärde så snabbt som möjligt. Det borde jag väl sett komma. Så han blev "snodd" (ja, jag vill se det som det) av nån annan, nån som antagligen känner honom mycket bättre än vad jag gör och som säkert passar bättre med honom.

Så nu får man nöja sig med att lottas, inte för att det är så illa. Det var ju såsom det var tänkt från början. Men det känns som om jag struntade i min chans liksom och sånt har alltid stört mig. Jag försöker ta de flesta tillfällen i akt för jag vill inte gå miste om något.
Kanske lika bra så, jag vet ju av erfarenhet att en 93a är liite för omogen för mig. Inte för att alla killar är likadana och så men. Men jag hade faktiskt skapat ett (flera..) scenario i huvudet där jag frågade ifall han ville gå på balen med mig. Jag är nog lite romantisk av mig ändå.

Nu har man inte frågat någon och ingen har frågat en heller. Och dåligt självförtroende som jag har så får det en att tänka på varför det är så. Är det för att jag är ful? För kort? För inåtriktad/blyg? Antagligen är det nog så att jag inte känner någon typ så det vore väl ganska läskigt att fråga mig.
Menmen ;c

WIP

 2012-02-13
 13:42:24


Hittade inte SAI filen till denna bild idag först, höll på att få en hjärtattack! Lång bit kvar~
Tack Linnéa som kommenterade på mitt förra inlägg, du peppade mig! ^__^

Morgana fan skin

 2012-02-12
 12:32:35


Började på en idé till ett Morgana skin, typ "Dark fairy Morgana" skin eller något, inte riktigt bestämt vad det ska heta. Vill gärna göra färdigt den men frågan är om jag kommer göra det.

*Facepalm*

 2012-02-11
 12:40:00
And then...
Jag förstår mig inte på vissa människor ^^'

Angels & Airwaves

 2012-02-10
 14:47:52
Åh, detta underbara band. Jag fullkomligt älskar det. Jag började lyssna på AVA först när jag var 16, lite mer än 4 år sen nu. En dåvarande pojkvän satte på deras första album We don't need to whisper och jag var fast. Jag hade ju hört Tom Delonge innan men inte på det här sättet, så annorlunda.

Anywho, min förstärka beundran till detta band började först när klassen åkte till Stockholm förra torsdagen. Jag visste om att AVA hade släppt LOVE albumen men bara lyssnat på dem en gång innan, de hade inte fastnat i mitt minne och just då hade jag ingen lust att ens ge albumen en chans.

Men så laddade jag ner alla och la in i min mp3 så jag kunde lyssna på dem i lugn och ro under den 5 timmar långa bussresan. Och jag känner mig så dum, hur kunde jag inte gett detta underbara en chans? Vafan tänkte jag med? Nu är jag superduper glad att jag tog mig tid att lyssna på LOVE pt.1 och 2. Finns inget bättre för mig att lyssna på nån gång, kan inte få nog av det.

Angels & Airwaves<3

Min första smartphone

 2012-02-09
 22:54:20


Ah, min cpgamla mobil bestämde sig för att inte funka så jag köpte det bästa jag kunde hitta med min budget. ZTE Blade heter den, den verkar trevlig! Nu väntar jag bara på mitt surfpaket till den :D

Exiled Morgana skin fanart

 2012-02-05
 16:14:35
Det här ska då föreställa en champion i LoL som heter Morgana fast med hennes exiled skin (som jag köpt, häh). Meningen med detta skin är att det ska se ut som henne innan hon blev en fallen ängel. Men jag tyckte fortfarande hon såg för ond ut och ville gestalta hur hon såg ut innan hon började med svart magi och sånt så detta blev resultatet!
Hon är min favorit champion so far, gillar också Sona och Orianna skarpt~

Ehum

 2012-02-01
 13:07:09
Kan ni tänka er hur man känner sig när man känner sig som en använd kondom? Den metaforen stämmer ganska bra in på hur jag känner mig nu iaf, så mysigt.
Finns det nåt sätt att bli asexuell på kanske?
RSS 2.0