Jag har för mycket tid

 2012-05-30
 15:58:52
Nu är ju inte jag speciellt bra på att teckna av men ah. Något sånthär vore awesomeee. På andra sidan av armen kan jag tänka mig att ha en Celebi eller Jirachi kanske, inte tänkt så mycket på det än.

Mjee

 2012-05-30
 14:02:12
Jag kan verkligen inte sluta tänka på tatueringar överlag. Jag drömmer jämt och ständigt om att jag gaddar mig (oftast ser det förjävligt ut och jag får ångest över det men) och jag önskar verkligen att jag hade pengar till mer tatueringar.
Det är ju riktigt dyrt, iallafall om man gör det i studios med bra rykte för sig liksom. Jag är alldeles för nojjig för att göra det hos någon jag inte hört mycket bra om, det går bara inte. Att göra en underarm hade säkerligen kostat lite under 10000. *suck*
Jag vill ha pokémon tatueringar nu!

<3

 2012-05-28
 11:56:20
Jag och Jessica gick igenom våra pokémonkort som vi behölt i evigheters evigheter. Så började vi googla på lite kort bara för att typ. Så hittade jag världens finaste Mew tcg och jag vill verkligen ha den som tattoo! Jag har fixat till bilden lite med klonstämpel och så men det är bara temporärt.

Hade vart nice och se den på min underarm :3

.

 2012-05-25
 14:40:19
Jag har mina fel och brister. Jag vet det.
Men du beter dig som om allt är mitt fel, som om jag vill irritera dig med mina brister.
Du stör dig på mig, jag kan känna det.

Ändå säger du att du fortfarande vill veta av mig. Det känner jag inte.
Du säger att du bryr dig. Det känner jag inte.
Du säger att du tycker om mig. Samma sak där.

Hur kan jag tro på dig om jag inte känner?
Antingen har jag glömt hur man känner av.
Eller så ljuger du.
Jag litar åtminstone på mig själv.

Jag var glad, kände mig trygg. Jag kände av dig.
Nu gör inte tanken på dig mig glad, bara ledsen.
Det känns som om något fint är förtstört.

Ännu en projektbild

 2012-05-13
 21:22:42
Folk som är jungfruar kanske känner igen stjärnbilden. Det är jungfrun, mitt stjärntecken som jag ville gestalta till vårat projekt.
Jag tycker det är roligt hur jungfrun framställs på så många olika sätt men just att hon har vingar och ett vetestrå är ganska vanligt. Ibland har hon också vågen som i stjärntecknet vågen. Hon står många gånger för skörd, befruktning och rättvisa, hon låter ganska awesome i mina öron.

Black thorn Morgana

 2012-05-04
 10:35:07
Först vill jag tacka ni som gillade min projektbild, det gjorde mig väldigt glad ^^

Det jag tänkte skriva om däremot var Morganas nya skin som ska släppas snart! Jag fick reda på det ganska sent då jag vart i Skåne en hel det senaste (Min pojkvän bor där :3) men så fort jag fick reda på det så spydde jag regnbågar i princip.
Hon verkar gestalta en ros med törnar, alla hennes spells har törn och blad effekter på sig. När hon dör ser det ut som om hon vissnar ^^ Jag kommer definitivt skaffa med tanke på hur mycket jag gillar Morgana, hoppas inte hon kostar 1820 RP dock.

RSS 2.0