Capricorn Soraka

 2012-09-30
 16:12:00
Innan tyckte jag Soraka var så jävla ful, så ful att jag inte ville spela henne fastän hon är en väldigt bra support.
Men sen hennes visual upgrade kom så har jag spelat henne väsentligt mycket mer. Dock är hon lite för lätt för min smak, hon måste ju vara den lättaste champen i hela spelet. Jag föredrar att ha lite mer att göra på lanen.
 
Hennes nya utseende fick mig även att vilja göra ett fan skin till henne. Jag har sett idéer om en slags demon Soraka på LoL forumen där hon har två horn istället för bara ett. Gillade idén med två horn för det ser väldigt mycket mer badass ut. Men demon passade inte henne kände jag, hon känns som raka motsatsen och en demon är nog inte mycket för att supporta, haha.
Så såg jag ett annat forum där man parade ihop champs med olika zodiac tecken. Så kom jag på att Soraka passade utmärkt som stenbocken. Funderade vidare på hur man skulle kunna få det till ett skin.
 
Soraka är the star child och jag ville göra henne till ett star sign. Redan där tyckte jag kopplingen var fin. Stenbocken är en get med en fiskstjärt. Soraka hade redan get öronen och benen. Allt som saknades egentligen var att ge henne en fiskstjärt och ett extra horn. Detta blev koncept resultatet (håller på med en splash till henne):
 
 
 
 

Long time no writing

 2012-09-30
 12:20:00
Kanske dags att updatera sig.
Vet inte varför jag slutade skriva här helt plötsligt. Blev nog väldigt mycket som hände i mitt IRL liv att jag inte hade tid tror jag.
 
Sen målade jag nästan inget innan heller, vart deprimerad över det. Men det har gått över, jag börjar långsamt bli sugen på att teckna igen.
 
Hur går det med LoL då? Helt random en dag hamnade jag med ett par svenskar i en normal match. Carryn i laget tyckte jag var en bra support och kunde inte tro på att jag var tjej. Kände att jag ville motbevisa honom och sen dess har vi spelat med varann och pratat i Skype då och då.
Spelar inte lika mycket längre dock, i och med att han har 2200 elo så känner jag pressen på att jag ska vara asbra är för jobbig. Blev för serious business så nu vill jag mest försöka bli bättre med andra champs även om det innebär en del dålig match history.
 
Går ju komvux nu, mycket att göra. Ska börja japanska på distans på måndag. Kommer ha massa att göra. Men ville ta upp bloggandet ändå. Kanske blir glesa inlägg men det kommer vara något~
RSS 2.0