Rant

 2013-08-16
 14:42:30
Så, forumsaktiv som jag är så stötte jag på en tråd som handlade om en tjej som var intreserad i en, enligt henne, dösnygg kille och ville få folks åsikter om ifall de trodde att det verkade som om han var intresserad av henne.

Då var det en person som skrev att hon inte borde slösa tid på honom mer överhuvudtaget och att saker inte skulle gå som hon ville just för att han var snygg. Den personen tyckte att hon skulle börja leta efter "kvalité killar som inte har tjejer som kastar sig över dem" och se om inte det gav bättre resultat.

Och jag fattar inte. Fattar inte alls. Är det mer kvalitet i normalsnygga killar? Nog för att jag fattar att snygga killar en del gånger har en tendens att vara lite full of themselves. Men det är att stryka alla över en kant rätt fett och det finns egentligen inget som säger att en kille som är snygg också behöver vara ett asshole.

Sämsta jävla tipset jag hört, "sluta gå efter killar du finner snygga för de är unreachable" typ. Vadå demotiverande?
Om man nu vill ha en kille som är dösnygg och som passar en rent personlighetmässigt osv, så ska man la gå efter det? Inte nöja sig med något under ens intresse bara för att man kanske inte har en chans på honom/henne?

Jag är iallafall sådan att jag vill ha en, enligt mig, dösnygg, snäll, rolig kille med ungefär samma värderingar som jag. Hög ribba? Tycker iofs inte jag då men HOPP. Får jag inte det så kan jag ju likaväl stanna singel, vad är det för mening annars? Jag letar ju inte efter att ha en pojkvän, jag letar ju trotsallt efter någon jag vill ha (inte för att jag letar speciellt mycket heller men, haha). Lite skillnad. 
Känns ibland som att en del bara tar det dem får ibland. Funkar la det med men tycker det är lite skevt.

Nu har jag skrivit av mig, häh.

Toningar och sånt

 2013-08-12
 21:46:53
Nyligen beställt lite sånthär, trött på de gula tonerna i mitt hår. Beställde även balsammetoden-godkänt balsam med arganolja i så hoppas mitt hår gillar sånt!
Sen när jag är trött på det vita/silvriga så blir det lavender färgat för min del~

Lite roliga saker om viktminskning

 2013-08-04
 10:26:00
Jag har skaffat mig en app som heter ShapeUp Club, mest som en kul grej! Se hur jag lever och hur mycket jag äter egentligen. Och förhoppningsvis tappar jag lite vikt samtidigt.

Och märkte lite roliga grejer.
På skärmdumpen nedanför ser man hur mycket kcal jag stoppat i mig och så och man märker att en dag så åt jag väldigt lite (~700 kcal). Just den dagen var jag förbannat deppig och vart tydligen inte speciellt sugen på att äta.

Och de här bilderna är från iförrgår till idag. Iförrgår söp jag mig full och herregud vad mycket över gränsen det blev då. Dagen efter var bakis/fettodag, dvs, en jävla massa mjölk och chips med dip. Och ja, allt vikt jag hade gått ner gick ju åt skogen, haha!

 
 


 
 
 

Vad gör man inte för sitt drömhår?

 2013-08-02
 00:06:55
Blekt mitt hår ca 4 gånger.
Det är väldigt ljust nu men det har fortfarande lite för gula toner i mitten av håret.
Men förhoppningsvis kan jag tona bort det.
Ska köpa 2 stycken Directions white toners (om inte 3, mitt hår är rätt långt nu).
2 stycken Directions Lavender toners (agian, kanske 3 stycken).
En Manic Panic Mixer så det blir pastelligt.
Och en lila toner så jag kan göra mitt egna silverbalsam/silverinpackning.
Alla toningar kommer gå på ~500kr.
Och själva balsamet och inpackningen, don't even wanna know.

Suger att ha långt hår, hade blitt rätt mycket billigare annars. Men vad gör man inte?
I WILL look fabulous.
RSS 2.0