Pokémon nördar

 2013-12-17
 14:00:26
Ni som anser er vara 'pokémon nördar' men bara spelat 1-2 av spelen. '
Yuck på er, ni får mig att må illa.
Det är inte logiskt av er att kalla er pokémon nördar/fans om ni bara har erfarenhet av 1-2 generationer av pokémon spel av 6 stycken. Ni har ju bara 16-32% uppfattning av spelserien.
Kalla er hellre 'Pokémon Blå'-nörd eller 'Gen1-nörd' eller något dylikt.

Det är såååå många som börjar skriva till en om man har säger att man har Pokémon som intresse men 80% av det folket har bara spelat Pokémon Röd/Blå/Gul.
Ja, jag fattar, de spelen är awesome/nostalgi. Men det imponerar liksom inte och det låter bara så sjukt fel och säga att du är en pokémon nörd då.
Det är som att jag skulle säga att jag är en The Elder Scrolls-nörd fastän jag bara spelat Oblivion. Det låter sååå fel.

Also, respekt till början av själva pokémon franchisen men alltså de första spelen är inte så bra i jämförelse med de andra. Generation 1 av pokémon är ingenting i jämförelse med de nyare spelen.

Bara något jag velat få ur mig en lång tid, trött på skiten. Bara min åsikt angående sånthärt folk. Förolämpande åsikt? Möjliiiigt~

.

 2013-12-13
 13:12:17
Så jävla många gånger som du hotat med att kasta ut mig ifrån mitt hem, alla de jävla gångerna ska jag komma ihåg när jag väl lyckats flytta hemifrån.
Du kommer inte få se mig på ett jävla tag då ska du veta. Och den som kommer ta det hårdast är du, för jag har slutat bry mig för längesen.


RSS 2.0