Fast healer

 2013-07-31
 00:49:16
Helt sjukt, inte ett dugg ledsen längre.
Tror det beror på att jag faktiskt bearbetar mina känslor istället för att pressa undan dem.
Jag gråter, jag skriver, jag tänker osv. Det gör sån sjuk skillnad.
För bara några dagar sen var jag rätt jävla ledsen. Kände mig värdelös och att allt alltid kommer vara sådär. Ensam och olycklig.
Visst, är fortfarande ensam mycket men det har jag alltid varit. Jag bara är sådan.
Men det finns folk som vill komma nära mig, folk som tycker jag är bra.
Folk som jag tycker är bra.
Och jag är klar i huvudet, jag ser bakåt och ser att det inte var rätt för mig ändå. Inte bara honom utan den tiden överlag.
Hela det året var bara en tid och nu kommer en ny. En bättre sådan.
Visst, det var kul det där med att spela LoL och skypea dagarna/nätterna i ända. Men många gånger fick det mig att känna mig ensam, ironiskt nog. Jag tror inte det var bra för mig och jag tror inte de förstod sig på mig helt någon gång ändå.
Jag är otroligt lättad.

Vad jag har lärt mig och fortsätter lära mig

 2013-07-27
 19:48:20
Livet suger, learn 2 deal with it u faggot

Whopidoo, aspositiv till allt!

Flower girl

 2013-07-27
 13:12:16
Ska köpa färgpennor för kan inte göra något vettigt med de jag har, går åt helvete. Så funderar mellan Derwents olika sorter och de som verkar lockande är Inktense, Artists, Studio och Coloursoft och jag har ingen aning om vilken jag ska välja. Coloursoft verkar dock nice, lyckas alltid få min uppmärksamhet när jag går förbi dem i affärer.
 

It's alright to fall apart sometimes

 2013-07-26
 17:18:08
But what about all the time?

 

.

 2013-07-26
 11:55:04
Jag håller om den minsta jävla gnistan som finns.
Håller ett hårt jävla grepp och kommer säkert alltid göra. Någonstans inom mig kommer den jävla pyttelilla gnistan vara.
Och jag vill så jävla gärna stampa död den. Mer än något annat. Så det blir helt mörkt.

Blås inte mer liv i skiten, jag vill inte ha den där. För det gör rätt jävla ont.

.

 2013-07-25
 21:49:38
"...jag inte har känslor kvar för dig på det sättet..."

Like a fucking needle in my chest. Inte för att det kom som en överraskning, jag såg det komma redan innan jag frågade. Men var tvungen att fråga ändå. För tänk om och sådär.
Jävla om.
Men jag är iallafall fri, jag behöver inte oroa mig, behöver inte tänka mer på det. Och jag är inte så ledsen som jag var för, vad var det, 2 veckor sen? Kommer inte ihåg.
Jag har varit här innan, på sätt och vis. Inte riktigt som det här men nästan. 
Lär mig inte något bra direkt, varenda läxa får mig bara att bli mer och mer negativ. Inget jag gör medvetet.

Men jag gör som jag brukar, upp på hästen med en gång. Innan kände jag inte att jag kunde men nu kan jag. Jag läker fort tror jag. Det eller så är jag bipolär eller något, skulle inte förvåna mig ett dugg faktiskt.
Vad det än är så funkar det iallafall, gräver inte ner mig i ett hål. Vilket är det värsta.
Jag vill bara vidare, helst med en gång, så jag kan bli lycklig. Med någon.
Sluta må såhär jävla cp.

Vet ju någon som jag inte gett en ordentlig chans än.
Hört att det är dåligt att ge sig in i förhållanden så tätt efter ett nyligen avslutat. Vet faktiskt inte hur det är med det.
Jag är ju inte tjejen som bara går ut och festar för att ha "kul" (menande one night stands och dyl) så jag letar ju efter löve interests. Det eller KKs, haha. KKs är bra dem, nästan bara fördelar mä't. Men såna hittar man inte på fester liksoooom.

Well, jag tänker hitta mig en fin kille iallafall, hur bra eller dåligt det än är. Inte vemsom heller, den bästa tänker jag hitta. Yupyup. Eller ja, hitta och hitta. I've got a few in mind.

.

 2013-07-23
 19:01:23
 

Pastel goth mermaid

 2013-07-21
 09:48:51
 

Det gör jätteont

 2013-07-16
 19:18:32
Så jävla ont att släppa taget om någon man gillar. Jag som gjorde slut, jag som krävde mer än han kunde ge. Ändå så gillar jag han fortfarande och jag vet verkligen inte hur jag ska hantera det.
Jag tycker ju om han som person, och tanken på att han verkar ha gått vidare så fort gör mig verkligen förkrossad.

Lekte med tanken på att vara singel igen, dejta. Men gick inte, blev bara illamående och ledsen.
Och enda tankarna jag tänker är, "jag kommer aldrig mer se honom", "tänk om jag krävde för mycket?", "tänk om jag gjorde fel?" osvosv. Inte haft det här problemet innan, innan har det alltid vart slut för att jag inte gillar en person. Hade vart så mycket skönare om det var så det låg till nu.

Borde verkligen sluta skriva såhär personliga inlägg på min offentliga blogg, börjar bli pinsamt.

Dag 8

 2013-07-14
 22:28:09

 
 

4 år

 2013-07-13
 20:04:23
Juste ja, glömde ju totalt av. Inte för att det är världens största händelse som alla bör ha antecknat ner i sina små anteckningsböcker men anyhow. Min blogg fyllde 4 år i förrgår!

Ganska sjukt ändå, att jag lyckats inte lägga ner den, mitt engagemang för bloggen har ju inte vart så stor direkt. Den är ju ändå bara 60% mina teckningar och resten outlet av mina tankar/känslor, typ.
Även sjukt hur mycket saker ändrar på sig, jag verkar ha ändrat på mig en del. Klart man gör och så men man märker aldrig av det förens ett tag efter. Jag kanske inte ändrat på mig SÅ mycket men ändå såpass att det överraskar mig.

Aja, hoppas på att den överlever många år till, jag gillar ju den ändå rätt trotsallt.

Random facebook bild

 2013-07-13
 19:45:26
 

På tal om den här jävla fjompiga bilden med 12k likes och en jävla massa "so true"-kommentarer. Är så trött på folk som anser sig vara så jävla snälla och på något sätt så lyckas de alltid få skit just för att de är snälla. NEJ. Du får inte skit för att du är snäll, ohno.

Du får skit för att du antingen
a) inte är så jävla snäll egentligen
eller
2) tolererar att bli behandlad som skit, vilket fyi inte är att vara snäll, det är bara att vara feg/ryggradslös/mes

Man kan vara fucking snäll och ändå inte få skit. Man kan vara snäll och ändå lyckas få folks respekt.

ALLA människor kan bli behandlade som skit, snälla som elaka. Det är inte något unikt för just snälla peeps. Det har inte med att du är för snäll och göra. Det kan ha med många andra personlighetsdrag och göra men det är så fan heller för att du är snäll.

Arg? Ja.

Dag 7

 2013-07-13
 13:12:27
 

Dag 6

 2013-07-12
 23:59:00

 
 


Jag tar min challenge seriöst, haha! Nämen tänkte faktiskt gjort en liten snabb realistisk skiss for once så kollade efter lite exempel osv, hittade denna;
http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/i/2010/167/3/e/Wolverine_by_novicekid.jpg

Och went 'fuck it' och gjorde denna. Heh. Kanske borde börja göra dis shit på dagen iställe.

Punkt

 2013-07-12
 15:38:09
Fuskade ju lite iförrgår/igår med min 30 day drawing challenge, haft en hel del och göra på många olika sätt.
Var i Gekås, passat hundar, fixat med valpar, solat/badat och även gjort slut. Igen, hah.

Börjar se en trend i valet av killar jag gör, en omedveten sådan I guess för det inget jag gillar. Eller så har jag otur, skulle ju inte vara den första gången. För säkerhets skull så ska jag hålla mig undan från 95or ett tag till iallafall, inte för att de överlag är omogna, mest som en säkerhetsmarginal.

Tänkte ju att det skulle gå bra ändå, visst ung och så men han verkade ju mogen för sin ålder. Men ur ett rent förhållande aspekt, oh how wrong I was.

Men jag är lättad, det är skönt när det tar slut tidigt istället för sent så man inte slösar über mycket tid på en enda människa. Dessutom var det rätt mutual, även fast jag var den som tog tag i det, så jag slapp den hemska känslan av att jag är otroligt kräsen/cp osv. Mycket skönare att bli dumpad än att dumpa. I det här faller vare ju jag som dumpa men det var inte bara jag den här gången, typ. Antar att man kan se det så iallafall.

Finns mycket tid kvar på sommaren med, att faktiskt vara social och få sol på huden gör så mycket för mitt humör. Normalt sett hade jag nog gått och dragit på mig mjukiskläder och suttit framför datorn (ja, jag ser ironin i det här atm, haha) men nu så gör jag saker och ser till att ha folk runt mig. Sommaren gör under, borde kanske flytta så man slipper den jobbiga vintern.

Ska iallafall sköta min challenge idag iallafall, måste bara komma på vem min favorit superhjälte egentligen är!

Dag 5

 2013-07-11
 23:59:00
 

Dag 4

 2013-07-10
 23:59:00
 
 
 

Dag 3

 2013-07-09
 20:52:11
 
 

Dag 2

 2013-07-08
 22:19:39


Skitful men orka inteee
 

Dag 1

 2013-07-07
 16:26:04
 

30 day drawing challenge

 2013-07-07
 10:01:00
Mest för att träna mig själv lite och för att se om jag kan hålla ett sådant simpelt minilöfte, höh.

 

Provar nytt screen recording program

 2013-07-05
 22:34:06

Höll på med bilden ovan och spelade in samtidigt men ingenting sparades. Blev asglad.
Så provade ett nytt program och massa olika grejor så visar den lilla fula videon här;Vore awesome med feedback, typ hur kvalitén är, ifall mini webcam rutan är nödvändig eller störande, ifall jag borde hålla käft osv, haha.
Min engelska är hemsk och rostig </3
 

Colors~

 2013-07-05
 16:15:04
 
Har jag nämnt att jag älskar pastellfärger? Det gör jag höh, ganska mycket. Har ju nyligen blekt mitt hår så snart jävlar ska jag prova på allt så fort jag har pengar till det, can't wait!
RSS 2.0