Tatueringspris

 2013-06-17
 14:23:00
Tatueraren svarade på mitt mail och sa att den antagligen skulle gå på 1200-1500. Helt okej pris känner jag! Mycket billigare än om jag hade gjort den på förra stället.
Kanske ska kolla med henne om det finns tid nån gång i september, kanske på födelsedagen min?

Tattoo thoughts

 2013-06-16
 13:07:21
Mailade en person angående hur mycket min tatuering hade kostat, waiting for an answer!
Förhoppningsvis inte lika dyr so den jag var hos senast, han vart ganska dyr. Vill inte veta vad han hade tagit för något större, höh.
Längtar så tills jag tjänar mer pengar så jag kan göra någon av de större tatueringarna jag har planerade.

Ska göra en liten text på armen. Ett stort motiv på två pokemon på ena halva armen. Ett annat motiv på pokemons med en liten text till på den andra halva armen. En rosett på mitt ena lår, kanske gör båda dock, dunno. En särskild fjäder någonstans, kanske på fotleden eller handen.

Sen så har jag en massa andra som jag inte riktigt vet ifall jag kommer kunna göra eftersom placeringen på dem är ganska viktiga. Har två som jag vill ha på ryggen, två som jag vill ha på handleden och så vidare. Sen vare två jag ville ha på fingrarna men får se hur det blir med det, de flesta tatuerare gör ändå inte fingrarna förens armarna är ganska täckta ändå.

Tatueringen of my dreams<3

 2013-06-15
 16:23:22
Det är inte tatueringen ovan men den är rätt lik den jag har i åtanke! Vill inte visa den jag tänker på för ah, vill inte att någon annan ska knycka min idé. You'd be surprised how often that happens. Soo excited, vill ha pengar nuuuu!
 

Blekt henna

 2013-06-15
 16:13:01

Jag har färgat mitt hår med henna ungefär 3 gånger (med 2 olika märken). Men det blev lite för mörkt för min smak och jag har blivit extra kär i pastellfärger det senaste så jag tänkte bleka skiten ur det.

Jag har fått höra att henna ska vara nästintill omöjligt att bleka ur så jag provade på en slinga. Tyckte det gick asbra jag! Var ju bara en enda blekning liksom. Kommer väl vara ganska oranget ett tag men sålänge det blir ljusare bryr jag mig inte speciellt~
 

Moar pastel goth

 2013-06-12
 20:24:11
 

Crappy instagram bild

 2013-06-11
 23:03:28
 
En bild som föreställer en pastel gothare och som samtidigt reflekterar min sinnesstämning, whaaaaaaaaaaat??!!
Hittade lite papper och ett pyttelitet suddi.
Tecknade förvånansvärt fort, måste verkligen saknat det här.

Saknar mitt skissblock, mina pennor och suddi

 2013-06-11
 21:37:00
(obs, inte min bild)
 
Vill skapa något, vadsomhelst.
En tatuering, en outfit, ett skin. Vill göra något med pastel goth och göra.
Enda jag kan göra här är att surfa på the interwebz, wiho. Och tänka, tänka i massor.
Jag har haft känslan av att allt kommer gå åt helvete snart igen. Det var bra ett tag, bättre än på länge.
Men så hände skit as usual. Men det fortsatte att vara bra ändå, you lose some you gain some.
Men jag är inte så säker på att detta kommer vara heller. All good things come to an end, och det är fan true shit.
Så jag kommer väl hamna där jag var innan snart igen. Verkar som om jag alltid gör det tillslut.
Vill bara ha något lite mer stabilt, något som inte faller ihop vid minsta snudd.
Det vore skönt.

Fairy type confirmed

 2013-06-11
 17:04:10
Då har pokemon ändrat på metan och gjort en ny typ. Många blir nog arga över detta, som bryr sig om meta och alla de där mer hardcore grejerna då det verkar göra den mycket känsliga ordningen på typerna lite knas.

Jag håller inte på med mycket sånt så för min del gör det inget! I och med fairy type så är Sylveon alltså en fairy type! Det förklarar varför jag tänker på Clefairy när jag ser på den. Lite synd att den inte är en normal då en normal eeveelution kanske inte ens blir av då men man får väl hoppas iallafall.

Längtar hem

 2013-06-10
 21:22:29
Vill hem till mitt tråkiga, enkla liv. Det är utmattande att aldrig få vara helt ifred.
Går bättre med körandet nu men mår fortfarande ganska crappy över att vara här. Åker hem på fredag, ska bli så skönt.
Ska nog supa det första jag gör. Bara för att jag kan. Sen städa rummet, tvätta kläderna jag haft med mig och tillbaka till the usual.
Förhoppningsvis får jag besök nästa fredag men vågar inte ens hoppas på det atm.
Lösgodis och New Girl nu iallafall~

Majs

 2013-06-05
 13:28:47
Sitter på Säffle Trafikskola och skriver. Borde plugga mer teori men öh, det går inge vidare. Fick lite migrän innan och stället gör mig fan deprimerad.

Jag suger verkligen ashårt på att köra bil. Vet att många kanske tänker så men jag är fan riktigt sämst på't. Får motorstopp, kärringstopp, stannar för sent i korsningar, får panik och kör för snabbt och fan vet vad.

Jag är vettskrämd för trafiken. Jag är vettskrämd över mina egna köregenskaper. Vettskrämd för precis allting när jag sitter bakom ratten. Inga erfarenheter hade jag innan heller. Och får rövigt ont i vänstra foten när man ska hålla inne kopplingen hela tin, fick fan kramp i foten alldeles nyligen. Och sen där jävla handbromsen, I hate you handbromsen.

Kommer lätt inte få körkortet under dessa 2 veckor. Men det är okej, jag är ganska bra på att hantera mina failures vid det här taget. Accepterat att jag helt enkelt är kass på ganska många saker men att det är okej. Det är okej att va kass.
 
Jag har ju klarat mig utan körkort i snart 22 år så vad gör några år till liksom. Svårare att få jobb utan men w/e.

Inte okej med folk som tar en för givet däremot. Folk har en himla tendens att göra det. Och det känns extra jobbigt att känna så när man är på ett ställe som får en att känna sig kass konstant, haha. Jag är inte den sortens person som bara låter det va heller, jag måste alltid få den personen att känna sig minst lika obehövd. Snällt? Nope. Men att vara snäll känns ganska överskattat ändå.

Random avskrivning, yeeeeeeeeeeeey.
RSS 2.0