Min pokémondesign på Youtube idag

 2014-03-22
 22:02:00


Kollade pokémon videos på youtube och helt random ser jag en bekant design på thumbnailen. Min Mega Milotic design till höger. Smickrad och så men fick ingen cred för min bild whatsoever :c

So many rants

 2014-03-21
 00:12:48
Läste en Smosh artikel, brukar inte bry mig om att läsa dem oftast men denna fångade min uppmärksamhet.

Skolor bannar folk (tjejer mostly) från att ha på sig leggings såvida man inte har något över dem.

Nu ska jag först säga att jag själv alltid har något över leggings för jag brukar skyla mig rätt mycket (visar knappt aldrig min armar, haha). Hände nån gång att jag hade lång skjorta som gick nedanför röven och ett par svarta, normaltjocka, leggings till. Snyggt liksom.

Men jag tycker faktiskt att folk, så länge de har kläder på sig och inte går med lack direkt eller dyl, ska få klä sig hursom. Inte direkt som om leggings är tights, de är inte tunna och genomskinliga. Inte mycket värre än tighta jeans enligt mig, om inget så är de jävligt mycket bekvämare.

Det är fel på så många punkter att jag inte ens orkar skriva alla (gick upp 6 idag så idag är min rant lat).

AAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!

Konstiga vanor vissa har på Facebook

 2014-03-19
 11:32:14
Några saker vissa peeps gör på fb som jag inte riktigt fattat;

När folk taggar personer i en post de läst för att de vill att personen i fråga ska läsa/se saken. Du kan ju likaväl bara skicka inlägget i ett PM till människan, vilket hade varit mer passande då det uppenbarligen är en privat konversation mellan två personer.

När folk lägger upp bilder/skriver aslånga inlägg till sin kompis (oftast, kan vara pojkvänner och annat med) i deras logg. Också en såndär grej som du likaväl kan göra i PM, eller är det viktigt att alla på din facebook vet exakt hur mycket du saknar/älskar personen i fråga? Om ni nu är så jävla über close så kan du la lika väl säga/skriva det direkt till människan? I don't get it.

Överhuvudtaget skriva i folks loggar när det finns PM. I vissa fall kan jag se varför, som när folk fyller år och dyl. Men annars känns det mer som en såndär grej folk gör för att bara höras och synas. Det bara skriker A-whore över hela grejen.

Rant #2 idag

 2014-03-16
 19:50:00
"Pokemon was and always will be a saturday morning CARTOON not a fuckong anime."

Ehem.
Anime = Animerad serie
Cartoon = Animerad serie

Enda skillnaden, är att anime är tillverkat i Japan och cartoon överallt annars.
Och vi säger anime för att vi vill enkelt kunna mena serier som är från japan och/eller (oftast) serier som är i den stilen som animes många gånger är i.
That's it. 

Men rent tekniskt betyder de precis samma sak. Det bara råkar hända att de är i olika stilar, vilket har en tendens att hända i olika länder/kulturer.

Så basically sa människan;
Pokemon was and always will be a saturday morning ANIMATED SERIES not a fuckong animated series.

Sen ska man väl nämna också att Pokémon alltid varit en animerad serie tillverkad i Japan så förstår inte riktigt...

"Det är normalt/naturligt för oss att äta kött"

 2014-03-16
 16:00:30
Därför är det tydligen okej att göra det.
Så jävla trött på det argumentet. Vi är omnivorer förfan.

Nu är det så att jag äter kött och gillar det, jag är trotsallt uppvuxen med att äta det och lärt mig älska smaken.
MEN, jag tycker inte att mitt köttätande är okej bara för att jag blivit van vid det (försöker dra ner på köttätandet men just nu är det svårt, det är något jag inte kommer kunna göra ordentligt förens jag flyttar hemifrån).

Jag personligen tycker inte om grönsaker i princip alls, aldrig gjort. Och många vegetariska alternativ är just grönsaker så ni kan ju förstå problemet. Så för mig personligen att bli vegetarian kommer nog vara ett livsprojekt men det är något jag strävar efter. Skulle vilja ha mycket veganskt också men det är betydligt svårare.

Men det är för att jag inte kan försvara mitt köttätande, jag kan inte försvara att äta andra levande ting när jag inte behöver det.
'Men människor behöver kött, protein hallå?!'
1, människor behöver långtifrån så mycket protein som vi tror att vi behöver
2, finns många vegetariska alternativ som innehåller minst lika mycket protein som kött
3, det finns hur många vegetarianer som helst som lever köttfritt och mår hur bra som helst
 
Så det där med protein är inte så jävla viktigt som vissa verkar tro.

'Det är gott, därför äter jag det'
Jag kan förstå det, kött kan vara asgott. Men varför ska vi äta kött, andra levande varelser, bara för att det är gott? Det känns inte rättvist för mig.
 
'Att äta köttfritt är dyrt'
Det kan vara dyrt, ja. Iallafall har jag själv märkt att köttsubstitut kan vara väsentligt mycket dyrare än det dem ersätter. Ingen expert på detta område då jag inte ens kollat hur mycket grönt kostar då jag inte äter det. Men Quorn kan vara dyrt som fan, soja är lite billigare.
Men man behöver ju inte äta så jämt, du kan ju köpa vegetarianskt när du har råd. Bara att dra ner på köttätandet är ju skitbra, vi äter mycket mer kött än vi behöver ändå.
Sen finns det säkert jättemånga billiga vegetarianska rätter om man bara kollar efter det. Men många går inte ens så långt.
 
Avslutar med den här scenen, nedan, från How I met your mother. Det är egentligen helt otroligt att något som tron om proteinbrist är så vanligt att det går att skämta om det som om det vore rätt. Finns för fan vegetarianer som är body builders. Om dem kan leva så, som ändå behöver en hel del protein för att bygga kroppen de behöver för sitt yrke, så kan nog de flesta.
 
https://pbs.twimg.com/media/BIlcXrECcAA0jFS.jpg
 
Dock kan jag hålla med om att vissa vegetarianer/veganer är onödigt offensiva och inte riktigt accepterar att alla inte har lika lätt för deras livsstil men jag kan se varför de blir irriterande.
 
RSS 2.0