Would a guy tell you he loves you just to have sex with you?

 2014-09-08
 16:29:18
This right here asså.

Svaren är rätt scary ändå. Not gonna lie, när jag var yngre och inte visste bättre föll jag för det en gång.
För mig fanns det bara inte i tanken att folk säger sånt bara för att ha sex med en, för varför skulle dem? På vilket sätt skulle det kännas nice, att behöva lura någon för att få sig sex?
Det hade bara fått mig ock känna mig hemsk och äcklig, därav varför jag aldrig sagt något sånt till nån jag velat få i säng.
Om jag vill ha sex med någon så ska de vilja ha sex med mig utan några jävla mind games och trickery. DÅ mår jag bra, DÅ är sex bra.
De flesta killar måste kämpa väsentligt mycket mer för att få ligga än tjejer, det är jag medveten om. Men det rättfärdigar inte att ljuga och luras för det.
Jag tycker väl mest bara att det är sorgligt att det finns såna dudes (finns tjejer också men har inte hört talas om det dock så nåt säger mig att det är sällsynt) och att man som tjej får lära sig att vad killar säger inte nödvändigtvis går att lita på om det finns sex på spel.

Dött

 2014-09-03
 11:35:26
Oftast har jag ett skyddsnät när jag är romantiskt involverad i någon. För man vet aldrig vad en människa tänker, man kan bara gå efter vad dem säger och gör.
Man kan dock ana och anta på dem två sakerna och även ibland vara 99% säker. Så säker var jag den här gången. Jag som nästan alltid har skyddsnät. Så det gjorde rätt jävla ont när jag väl landade på marken.
Det gör ont att han inte känner likadant för mig när hans händer sa tvärtom när han tog min hand och vi gick längs vägen som ett par.
Han känner inte likadant men alkoholen sa "Du är min Therese".
Han känner inte likadant men vad skulle jag tro när han strök min kind när vi låg där i sängen.
Han känner inte likadant.
RSS 2.0